Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Brățară fitness TRACER T-Fit Limana S6, Negru, TRAFON46581 - produs neambalat

  • Tip: Bratara
  • Culoare: Negru
  • Producator: Tracer
  • Numar catalog: 222181
PRET: 6590lei
Acest produs nu este în stoc și este disponibil doar prin precomandă!
24
luni garantie
Informatie

Brățară fitness TRACER T-Fit Limana S6, Negru, TRAFON46581 - produs neambalat

Brățară fitness TRACER T-Fit Limana S6, Negru, TRAFON46581

Caracteristici

TRACER T-Fit Limana S6 este un dispozitiv nou din linia „smart wearables”, care va fi util atât vara cât și iarna, printre cei care apreciază sportul și tehnologiile moderne. Aceasta este o bandă inteligentă de ultimă generație, care are un preț minim și capacități maxime. Dispozitivul rulează pe iOS și Android și se conectează la un smartphone prin Bluetooth 4.0.

Tovarăș alergător
T-Fit Limana S6 vă permite să organizați multe măsurători și examinări sănătoase și mai ales: puls, oximetrie și tensiune arterială. Aceasta este o caracteristică utilă atât pentru persoanele active fizic, cât și pentru toți cei cărora le pasă de sănătatea și bunăstarea lor. De asemenea, grupul vă va economisi distanța de mers pe jos și caloriile arse și, dacă decideți că nu v-ați mișcat prea mult, vă vor sugera când să vă ridicați de la birou sau canapea. Monitorul de somn vă va permite, de asemenea, să verificați dacă corpul dumneavoastră se regenerează corect noaptea.

Telefon cu încheietura mâinii
T-Fit Limana S6 vă permite să citiți notificări și mesaje text direct de pe ecranul grupului. Puteți alege dintr-o serie de aplicații și le puteți permite să afișeze notificări T-Fit. Aleargă, explorează, mergi! -Și ține pasul cu rețelele de socializare. Libra S5 vă va anunța, de asemenea, despre un apel vocal primit, chiar dacă telefonul este adânc în geantă.

Viața devine ușoară
Cu ajutorul grupului vă puteți personaliza obiectivele de antrenament și vă puteți urmări progresul. El va programa alarme și notificări cu dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă gestionați timpul - zi și noapte. Funcționează cu baterie timp de aproximativ 2-3 zile și se încarcă din portul USB îndepărtat direct de pe T-Fit. Prin urmare, acesta este confortul maxim pentru fiecare utilizator. IP54 și un ecran mare ajută, de asemenea, în fiecare zi.


Rezoluția ecranului: 128x128, 1,44 inci
Memorie: 512 + 16
Baterie: 150 mAh
Conectivitate: Bluetooth 4.0,
Rezistență la apă: IP54
Măsurători: pedometru, presiune, oximetrie, monitor de ritm cardiac

restaurată

Baterie (mAh): 3,7V / 50mAh
Bluetooth: 4.0
Amintiți-vă RAM (MB): 32
Memorie interna: 32
Garanție (luni): 24
Monitorizarea tensiunii arteriale: da
Ecran: TFT 1,44 inch, 128 * 128 pix
Rezistent la apă: IP54
Memento apel primit: DA - vibrații
Memento mesaj: da
Timp: da
Senzor G: da
Senzor 3D: da
Ritm cardiac: da
Oxigen din sânge: da
Anti-pierdere: da
GPS / AGPS: Nu
Timp de așteptare: în jur de 5 zile
APP: Sănătatea Lefun
Livrare