Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Căști LG HBS-FN6 MERIDIAN, Căști fără fir LG TONE, UV nano 99,9%, IPX4 pentru sudoare și ploaie, Bluetooth, negru, HBS-FN6-negru

  • Interfata: Bluetooth, Wireless
  • Culoare Principala: Negru
  • Tip: Casti
  • Tip: Wireless
  • Semnal: Stereo
  • Producator: LG
  • promotie : Valabila pana la : epuizare cantitatea
  • Numar catalog: 240822
  • EAN: 8806098799626
PRET: 59930lei 41960lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
24
luni garantie
in promotie
Informatie

Căști LG HBS-FN6 MERIDIAN, Căști fără fir LG TONE, UV nano 99,9%, IPX4 pentru sudoare și ploaie, Bluetooth, negru, HBS-FN6-negru

Căști LG HBS-FN6 MERIDIAN, Căști fără fir LG TONE, UV nano 99,9%, IPX4 pentru sudoare și ploaie, Bluetooth, negru, HBS-FN6-negru

Reîmprospătați sunetul

Sunetul clar și surround datorită Meridian, cutia UVnano proaspătă și designul elegant și confortabil ridică utilizarea căștilor cu adevărat fără fir cu un pas mai sus.

Sunet clar și surround

Deoarece reproducerea sunetului este proiectată de Meridian, TONE Free FN6 oferă sunet clar și surround. Nu contează unde ești, scufundă-te complet în ceea ce asculti și uită că porți căști.

Sunet conceput cu încredere

Fie că sunteți acasă, în mașină, în drum spre serviciu sau la sală, noile modele LG TONE reprezintă un pas clar înainte în inovația și eficiența dispozitivelor audio și vor oferi divertisment incredibil clienților din întreaga lume pe măsură ce se întâlnesc cerere.de comoditate și înaltă calitate atunci când ascultați indiferent de locul.

MERIDIAN - un prestigios brand britanic pentru sunet

Din 1977, Meridian creează soluții audio inovatoare, elegante și de înaltă calitate. Fiind un pionier în Marea Britanie în domeniul sunetului de înaltă definiție și o autoritate de frunte în procesarea digitală a semnalului (DSP), aceștia transformă modul în care oamenii percep sunetul oriunde s-ar afla.

Tehnologiile de vârf ale MERIDIAN

Încă de la înființarea companiei cu mai bine de 40 de ani în urmă, filosofia riguroasă și orientată spre cercetare a lui Meridian i-a menținut la marginea a ceea ce este posibil cu sunetul. Ca pionieri ai masterelor de înaltă definiție pentru procesarea semnalului audio și digital (DSP), Meridian a jucat un rol general în dezvoltarea și implementarea tehnologiilor de pionierat.

Procesarea semnalului digital

Meridian este maestrul procesării digitale a semnalului (DSP) și pionieri în crearea conceptului de difuzor digital activ pentru DSP cu amplificare încorporată. DSP permite controlul absolut al semnalului audio, ceea ce permite crearea de tehnologii avansate capabile să îmbunătățească experiența de ascultare în orice mediu.

Ambalare Meridian Lossless

Meridian a menținut mult timp un parteneriat de colaborare și tehnologie cu Dolby. Tehnologia de ambalare fără pierderi a lui Meridian a fost dezvoltată de Meridian și licențiată către Dolby ca standard pentru DVD audio.

Master Quality Authenticated

Meridian a dezvoltat MQA, tehnologia revoluționară pentru streaming de muzică eficient cu cea mai înaltă calitate a sunetului posibil. Cu MQA, poți fi sigur că auzi exact ce a aprobat artistul în studio.

Sunet cu o senzație realistă de spațiu

Procesarea volumului în căști (HSP) oferită de Meridian abordează provocările ascultării cu căști, precum dimensiunea compactă și lipsa „schimbului de informații” între canalele din stânga și din dreapta. HSP nu numai că recreează în mod realist sunetul scenei, care simulează experiența ascultării difuzoarelor reale, dar transmite și sunetele cu claritate cristalină. Este o experiență audio proaspătă care te ajută să uiți că folosești căști.

Bucurați-vă la maximum de sunetul MERIDIAN

Unitatea de conversie încorporată personalizată de 6 mm optimizează modul în care simțiți sunetul de la Meridian. Acest bloc puternic dar compact contribuie la claritatea vocală și îmbunătățește tonurile bogate de bas.

Cel mai bun sunet pentru toate tipurile de muzică

În plus față de modul de imersiune standard, puteți alege dintre alte trei presetări de volum avansat pentru căști (HSP) oferite de Meridian.

Un sunet în care să te scufunzi în siguranță

Ajustarea strânsă în ureche oferă o etanșare remarcabilă care ajută la blocarea zgomotului ambiental, chiar dacă vă aflați într-o cafenea aglomerată, într-un loc de muncă zgomotos sau într-un autobuz aglomerat.

Auzi sunetele din jurul tău pentru o siguranță suplimentară

Cu o simplă atingere a căștilor veți auzi toate sunetele din jur. Acest mod este util atunci când trebuie să efectuați un apel rapid, să auziți un mesaj în transportul public sau să traversați o stradă. Este un mod mai convenabil și mai sigur de a vă bucura de muzică.

Reducerea zgomotului și anularea ecoului

LG TONE Free FN6 are microfoane duale încorporate de înaltă calitate pentru o claritate maximă la efectuarea apelurilor telefonice. Anularea ecoului și reducerea zgomotului, care se realizează prin intermediul algoritmului principal pentru crearea unui semnal direcțional al seriei LG TONE cu o curea pentru gât, recunoaște și reduce zgomotul nedorit. Microfonul inferior este plasat la capătul tijei; vă captează și amplifică vocea chiar și atunci când vă aflați printre mulți oameni.

UVnano: ucide 99,9% din bacterii

Căștile vă sunt alături în fiecare zi - vă ajută să vă relaxați, să vă scufundați în sunet și să vă concentrați din nou. Dar bacteriile pot apărea în aceste căști pe care nu ați vrea să le purtați cu voi. Vă prezentăm noul LG TONE Free HBS-FN6, echipat cu o cutie de încărcare UVnano care ucide 99,9% din bacterii în timpul încărcării *. Deci, vă puteți scufunda în muzică cu mai puține îngrijorări.

SPECIFICAȚII

Destinate pentru Smartphone-uri
Tip În ureche
Tipul conexiunii Bluetooth 5.0
Conector n / A
Microfon Microfoane duale încorporate pentru o claritate maximă a apelurilor.
Reducerea zgomotului Anularea ecoului și reducerea zgomotului
Controlul sunetului da
Durata de viata a bateriei 6 ore, 55 mAh x 2
Timp de incarcare Încărcare fără fir, carcasă Durată de viață a bateriei (timp de încărcare a căștilor) 18
Culoare Negru
Garanție 24 luni

Livrare