Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

CAZĂ UNIVERSALĂ PENTRU DISPOZITIVE DE 10,2 INCHI ȘI NOUL KINDLE SCRIBE 1ST GENERATION 2022 NEGRU cu PORTOCALIU

  • Pentru:
  • Material: Poliester
  • CAZĂ UNIVERSALĂ PENTRU DISPOZITIVE DE 10,2 INCHI ȘI NOUL KINDLE SCRIBE 1ST GENERATION 2022 NEGRU cu PORTOCALIU
  • Producator: Други
  • Numar catalog: 639856
  • EAN: X001MJB4TR
PRET: 16460lei
Cantitate:
se asteapta Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Acest produs nu este în stoc și este disponibil doar prin precomandă!
Informatie

CAZĂ UNIVERSALĂ PENTRU DISPOZITIVE DE 10,2 INCHI ȘI NOUL KINDLE SCRIBE 1ST GENERATION 2022 NEGRU cu PORTOCALIU

CAZĂ UNIVERSALĂ PENTRU DISPOZITIVE DE 10,2 INCHI ȘI NOUL KINDLE SCRIBE 1ST GENERATION 2022 NEGRU cu PORTOCALIU

* Materiale excelente: utilizați materiale textile rezistente cu tratament special pentru margini , care pot fi folosite mai mult timp . Interiorul din fibră moale protejează, de asemenea, tableta de zgârieturi . Carcasa tare din spate vă poate plasa bine dispozitivul și îl poate menține pe loc, fără a afecta închiderea magnetică a stiloului și a tabletei . Subțire și ușor, nu adaugă un plus de volum dispozitivului tău.

* Compatibilitate : carcasă universală, compatibilă cu 10,2 inchi. Vă prezentăm Kindle Scribe 1st Generation Edition 2022 Kobo Elipsa Ereader 2021 de 10,3 inchi

* Suport încorporat : Suportul reglabil vă susține dispozitivul în mai multe unghiuri, vă oferă cea mai bună experiență de citire . Designul cu 2 brățări elastice oferă o experiență de lectură mai confortabilă și mai sigură .

* Design curea din silicon : patru colțuri cu curele din silicon de înaltă calitate pentru a se potrivi dispozitivului dvs. de diferite dimensiuni, păstrați-l în siguranță, împiedicați-l să cadă.
Vă rugăm să rețineți : această carcasă universală nu funcționează cu funcția de repaus / trezire automată.

Livrare