Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Cameră web TRACER PC CAM FHD WEB007, negru, TRAKAM46706

promo
  • Interfata: USB
  • Culoare Principala: Negru
  • Tip: Camera Web
  • Rezolutie: 2.0 Mpixels
  • Microfon:
  • Producator: Tracer
  • promotie : Valabila pana la : epuizare cantitatea
  • Numar catalog: 223441
PRET: 11610lei 10450lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
Poate fi cu tine pe 29.03.2024 - 01.04.2024
24
luni garantie
in promotie
Informatie

Cameră web TRACER PC CAM FHD WEB007, negru, TRAKAM46706

 

Cameră web TRACER PC CAM FHD WEB007, negru, TRAKAM46706

 

Caracteristici

Camera web Tracer FHD WEB007 este un dispozitiv modern pentru utilizatorii exigenți. Puteți discuta ore întregi cu prietenii dvs. și puteți crea videoclipuri interesante în calitate Full HD, pe care apoi le puteți prezenta comunității online. Indiferent dacă efectuați un training online pentru o corporație internațională sau sunteți vlogger și doriți să vă împărtășiți realizările - camera web Tracer este o alegere excelentă pentru dvs.

• Imagine Full HD

• Câmp vizual larg - 120 °

• Matrice CMOS de 2MP

• Senzor de corectare a luminii

• Microfon incorporat

 

Calitate ridicată a imaginii

Camera web Tracer FHD WEB007 surprinde calitatea Full HD la 30 de cadre pe secundă (cu rezoluție HD 720p la o viteză incredibilă de 60 de cadre pe secundă), ceea ce oferă o claritate excepțională și atenție la detalii. Acum puteți fi sigur că destinatarii dvs. vă vor vedea clar în timpul fiecărui apel video. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că puteți înregistra fotografii incredibil de netede, astfel încât spectatorii să poată experimenta emoțiile cu dvs. în timpul transmiterii live.

Vezi fiecare detaliu

Obiectivul Tracer FHD WEB007 Webcam oferă un câmp vizual de 120 de grade, deci nu trebuie să vă întrebați dacă aveți suficient spațiu de cadre pentru a capta conținutul ales. Plănuiți să începeți să economisiți un depozit? Camera web Tracer vă va permite să înregistrați fiecare detaliu, iar microfonul încorporat va oferi un sunet clar de înaltă calitate în timpul înregistrării.

O bogăție de culori

Datorită matricei CMOS, camera web Tracer WEB007 poate reproduce mult mai bine fiecare detaliu, dinamică situațională și culoare. De acum înainte, mesajul dvs. va fi întotdeauna caracterizat de culori vii, realiste, iar răspunsul rapid al dispozitivului vă va permite să surprindeți toate nuanțele în timpul streamingului live.

Imagine luminoasă în toate condițiile

Aceasta este o zi înnorată, de toamnă și doriți să înregistrați alte materiale pentru depozit? Nu există nicio problemă cu camera web Tracer. Datorită senzorului de corecție a luminii, imaginea dvs. va fi întotdeauna perfect iluminată, chiar și în condiții meteorologice dificile. Corecția automată a iluminării vă va asigura că obțineți întotdeauna fotografii clare și de înaltă calitate și vă veți putea concentra doar pe conținutul episodului înregistrat.

Lungimea firului: 1.5
Rezoluție maximă: 1920x1080p @ 30 fps
Microfon: da
Senzor: CMOS 2Mpix
Priza: USB 2.0
Unghiuri de vizualizare: H-100 / D-120 / V-90
Greutatea dispozitivului (în g): 113
Dimensiune (mm): 71 x 32,5 x 85 mm
Alimentare (V): USB DC 5V
Pixel hardware: 1080P 2 megapixeli
Mod de focalizare: Focalizare manuală
Rata de biți audio: 32kbp
Format de codare audio: PCM
Format codat video: MJPEG
Livrare