Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Cititor electronic Kindle Paperwhite Kids Edition (2021) Generația a 11-a cu carcasă, Negru

  • Culoare Principala: Negru
  • Dimensiune Display:
  • Rezolutie:
  • Contrast: 300 DPI
  • Memorie interna: 8GB
  • Interfata: Micro USB, Wi-fi, Bluetooth
  • Backlight: Da
  • Producator: Amazon Kindle
  • Numar catalog: 258294
  • EAN: 840080538655
PRET: 102420lei
Cantitate:
se asteapta Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Acest produs nu este în stoc și este disponibil doar prin precomandă!
12
luni garantie
compara pret
Informatie

Cititor electronic Kindle Paperwhite Kids Edition (2021) Generația a 11-a cu carcasă, Negru

Cititor electronic Kindle Paperwhite Kids Edition (2021) Generația a 11-a cu carcasă, Negru

Caracteristică

A 11-a generație Kindle Paperwhite 5 din octombrie 2021 diferă de generația anterioară prin următoarele:

  • Ecran de 6,8 inchi cu 17 LED-uri;
  • Temperatura de culoare reglabila a iluminatului frontal;
  • Întoarcerea paginii cu 20% mai rapidă și navigarea cu până la 50%;
  • Port USB-C;
  • Durată de viață crescută a bateriei cu o singură încărcare până la 10 săptămâni;

ECRAN CARTA HD FĂRĂ CADRE DE 6,8 INCI CU 300 DPI

Kindle Paperwhite (2021) are un ecran E Ink Carta de 6,8 inchi cu control tactil și o rezoluție de 1236 x 1648 pixeli (300 de puncte pe inch). Iluminarea frontală superbă este asigurată de 17 LED-uri albe și galbene, care vă permit să reglați temperatura de culoare a luminii - de la alb rece la galben cald.

RATA DE AMPROPARARE CREȘTE

Noul model a evoluat semnificativ în comparație cu predecesorul său în ceea ce privește viteza de defilare. Viteza de defilare este crescută cu 20%, iar viteza totală la navigarea cititorului cu 50% față de modelul anterior. Ecranul mai mare de 6,8 inchi vă permite să vizualizați mai mult text pe o singură pagină și o mai bună lizibilitate atunci când vizualizați fișiere PDF și manga.

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA UMIDITĂRII INCIDENTALE

Kindle Paperwhite (2021) este certificat IPX8 pentru protecție împotriva umezirii accidentale în apă dulce la o adâncime de până la 2 metri și până la 60 de minute sau până la 25 cm și 3 minute în apă sărată.

MEMORIE ÎNCORPORATĂ

Kindle Paperwhite (2021) este disponibil doar cu 8 GB de memorie internă, dintre care 5 GB sunt gratuit pentru conținut. Spațiul este suficient pentru aproximativ 2.000-3.000 de cărți.

Lista de funcții

ALEGEREA TEMEI

În modul citire, puteți selecta una dintre cele trei teme predefinite cu setări de text sau puteți crea propriile teme.

ALEGEREA FONTULUI

Kindle oferă zece fonturi preîncărcate: Bookerly, Baskerville, Caecilia, Caecilia Condensed, Futura, Helvetica, Palatino, Open Dyslexic, Amazon Ember și Amazon Ember Bold. Este posibil să adăugați fonturi suplimentare prin copierea acestora în directorul de fonturi al dispozitivului.

SETĂRI TEXT

Toate cititoarele Kinlde au trei setări posibile pentru distanța dintre linii și casetele albe din jurul casetei de text. Textul poate fi aliniat la stânga sau la stânga. Dimensiunea literelor poate fi ajustată în 14 dimensiuni posibile.

MODUL ORIZONTAL

Kindle vă permite să comutați la vizualizarea peisaj pentru o citire mai ușoară a cărților sau a fișierelor PDF. Modul peisaj funcționează numai în modul citire.

NOTE ȘI SUBLINIEREA TEXTULUI

Pentru a evidenția text, trebuie să țineți degetul pe un cuvânt și să trageți până la sfârșitul pasajului de selecție dorit. Puteți utiliza tastatura virtuală pentru a adăuga note la textul subliniat. Pasajele evidențiate și notele la acestea sunt disponibile din meniu, precum și un fișier text My Clippings.txt în directorul de documente al dispozitivului.

MARCAREA PAGINEI

Atingeți colțul din dreapta sus al ecranului în timp ce citiți pentru a adăuga sau a elimina un marcaj. Paginile evidențiate sunt accesibile din meniul Note & Highlights.

LIMBURI SUPPORTATE

Kindle vizualizează cărți în bulgară fără probleme. Aparatul nu are meniu în bulgară! Alegerea limbii pentru meniu este între engleză, germană, spaniolă, franceză, italiană, japoneză, olandeză, portugheză, chineză și rusă. Indiferent de alegerea limbii meniului, este posibil să adăugați o tastatură suplimentară la cea principală. Când adăugați o tastatură rusă, puteți tasta în bulgară.

DICŢIONAR

Ținând degetul pe un cuvânt, se deschide o fereastră din care puteți schimba funcțiile de căutare în dicționar, Wikipedia sau traducere online prin Bing Translator . În funcție de limba de meniu selectată, mai multe dicționare sunt activate implicit. Dicționarele rămase sunt disponibile pentru descărcare din cloud. Dicționarul englez-bulgar și dicționarul francez-bulgar pot fi adăugate prin copierea fișierelor descărcate în directorul de dicționare al dispozitivului.

TRADUCERE ONLINE

Funcția permite traducerea cuvintelor sau a propozițiilor întregi din text într-o limbă selectată. Serviciul Bing Translator este utilizat și necesită o conexiune la internet. Sunt acceptate traduceri din și în arabă, chineză (tradițională și simplificată), daneză, olandeză, engleză, finlandeză, franceză, germană, hindi, italiană, japoneză, coreeană, norvegiană, portugheză, rusă, spaniolă, afrikaans, catalană, swahili, islandeză , suedeză și galeză.

INDICATOR DE PROGRES

Kindle calculează timpul rămas până la sfârșitul capitolului curent sau până la sfârșitul cărții pe baza vitezei de citire. Comutarea între moduri se face atingând colțul din stânga jos al ecranului.

CUPRINS

Un buton din meniu deschide conținutul cărții citite în prezent și vă permite să comutați între capitole. Există, de asemenea, opțiunea de a merge la o anumită locație sau pagină din carte.

CĂUTARE

Caracteristica permite căutarea simultană în cartea curentă, în toate cărțile de pe dispozitiv (Articolele dvs.), în biblioteca Kindle Store, Audible, Goodreads, în dicționar și în Wikipedia.

MOD DE NOAPTE

Modul inversare care face albul negru și invers. Acest lucru face fundalul negru și textul alb.

INTEGRARE GOODREADS

Datorită integrării Goodreads încorporate, puteți împărtăși rudelor și prietenilor pasajele preferate din cartea citită.

CONTROLUL PARINTEI

Caracteristica restricționează accesul la Kindle Store, descărcarea de cărți din cloud, Goodreads și browserul web.

AMAZON KIDS +

Abonamentul Amazon Kids vă oferă acces nelimitat la mii de cărți pentru copii. Serviciul este oferit pentru un abonament lunar suplimentar.

CREATOR DE VOCABULARE

Această funcție adaugă cuvintele pe care le-ați căutat în dicționar la o listă ușor de accesat. Abilitatea de a învăța rapid cuvintele din listă folosind carduri.

BROWSER WEB

Kindle are un browser web cu funcții de bază și poate fi folosit doar pentru a citi știri și a descărca cărți fără protecție. Browserul are și modul Articole, care elimină conținutul inutil de pe pagina web și face lectura online mult mai plăcută. Datorită reîmprospătării lente a ecranelor E Ink, navigarea este destul de lentă și este însoțită de numeroase reîmprospătări ale ecranului.

Cititor electronic Kindle Paperwhite Kids Edition (2021) Generația a 11-a cu carcasă, Negru

ACCESORII

Cititor, cablu USB - USB-C. Aparatul este nou-nouț, în ambalaj original netipărit și neînregistrat pe site-ul Amazon.

Coperta Kindle pentru copii

  • Carcasa din poliuretan si microfibra
  • Prinderea sigură a dispozitivului fără a ascunde partea frontală a cititorului
  • Acces la butonul pornit/oprit și la portul USB
  • Oprire/pornire automată a dispozitivului la închidere/deschidere

Încărcător USB standard UE

  • Incarcator universal pentru cititoare electronice
  • Intrare: 100-240 V, 50-60 Hz, 0,15 A
  • Ieșire: 5V-1A

Specificatii tehnice

ECRAN
Vizualizare ecran Card E Ink® HD
Marimea ecranului Diagonală de 6,8 inchi (17,3 cm).
Rezoluţie 1236 x 1648 px - 300 ppi
Iluminat incorporat 17 LED-uri
Touch screen Capacitiv
CARACTERISTICI
OS Linux
Procesor 1 GHz
RAM 1 GB
Memorie Încorporată 8 GB, dintre care 5 GB gratuit
Slot de memorie Nu
Greutate 205 g
Rezistenta la apa da
Dimensiuni 174 x 125 x 8,1 mm
CONEXIUNE
Conexiune fără fir Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth
Iesire audio Nu
FORMATELE SUPPORTATE
Formate de carte AZW, AZW3, MOBI, PRC, TXT, AAX (cărți audio)
format PDF PDF fără DRM
Formate de imagine JPEG, GIF, PNG, BMP (cu conversie)
Alte formate HTML, DOC, DOCX (după conversie)
BATERIE
Capacitate Nu există date
Durata de viață a bateriei la o singură încărcare până la 10 săptămâni
FUNCȚII
browser web da
Dicționare Da, posibilitate de adaugare
Subliniați textul da
Păstrarea notelor da
Text-to-Speech VoiceView (numai în engleză)
Marcați o pagină da
Trimiterea de conținut fără fir da
Nor Da, 5 GB pentru propriul tău conținut
Jocuri Nu

Livrare