Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Consola Microsoft Xbox Series X 1TB + controler wireless Microsoft Xbox Series X, alb, QAS-00002

  • Console: Xbox Series X
  • Memorii Interne: 1 TB
  • In Pachet: Nu
  • Culoare:
  • + + Controler wireless Microsoft Xbox Series X, alb, QAS-00002
  • Producator: Microsoft
  • Numar catalog: 304550
PRET: 363150lei
Cantitate:
se asteapta Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Acest produs nu este în stoc și este disponibil doar prin precomandă!
24
luni garantie
compara pret
Informatie

Consola Microsoft Xbox Series X 1TB + controler wireless Microsoft Xbox Series X, alb, QAS-00002

Consolă Xbox Series X, 8 nuclee Zen 2 la 3,8 GHz, 16 GB GDDR6, unitate Blu-ray 4K UHD, SSD Costom NVMe de 1 TB

Microsoft a confirmat specificațiile oficiale pentru consola de jocuri Xbox Series X. Puterea consolei este de 12 calcule TFLOP, care este de 8 ori mai mare decât Xbox One originală și de două ori mai mare decât cea a Xbox One X, care este acum complet. capabil să alimenteze un afișaj 4K. Aceste 12 TFLOP-uri sunt foarte impresionante. Consola acceptă hardware real time ray tracing (RTX), ceva care confirmă doar faptul că caracteristica este încorporată în microarhitectura RDNA 2 de la AMD

Specificații XBOX seria X:
Procesor personalizat de ultimă generație: Xbox Series X este cea mai puternică consolă alimentată de un procesor personalizat care utilizează cele mai recente arhitecturi Zen 2 și RDNA 2. Oferă o putere de procesare de patru ori mai mare decât Xbox One și permite dezvoltatorilor să folosească 12 TFLOPS de performanță GPU (Graphics Processing Unit) - de două ori Xbox One X și de opt ori Xbox One originală.

Xbox Series X oferă un salt real în puterea de procesare și grafică cu tehnici de ultimă oră care conduc la cadre mai mari, lumi de joc mai complexe și o experiență captivantă, spre deosebire de orice văzut până acum în jocurile pentru consolă.

Variable Rate Shading (VRS): forma patentată de VRS permite dezvoltatorilor să folosească mai eficient întreaga putere a Xbox Series X. În loc să cheltuiască ciclurile GPU în mod egal pe fiecare pixel de pe ecran, ei pot prioritiza efectele individuale asupra anumitor personaje de joc sau situri ecologice importante. Această tehnică are ca rezultat o rată de cadre mai stabilă și o rezoluție mai mare, fără a afecta calitatea imaginii finale.

DirectX Raytracing accelerat de hardware: vă puteți aștepta la medii mai dinamice și realiste alimentate de DirectX Raytracing accelerat de hardware - primul pentru jocurile pe consolă.

Stocare SSD: Cu următoarea generație SSD, aproape fiecare aspect al jocului a fost îmbunătățit. Lumile de joc sunt mai mari, mai dinamice și se încarcă mai repede.

Reluare rapidă: noua caracteristică Reluare rapidă vă permite să reluați aproape instantaneu multe jocuri întrerupte, aducându-vă înapoi la locul în care erați și la ce ați făcut fără să așteptați prin ecranele lungi de pornire.

Suport la 120 de cadre pe secundă: Cu suport pentru până la 120 de cadre pe secundă, Xbox Series X permite dezvoltatorilor să depășească standardul de 60 de cadre de ieșire într-un realism îmbunătățit și acțiune rapidă.

Designul specific al seriei X permite Microsoft să investească de patru ori mai multă putere decât Xbox One X - în cel mai silentios și mai eficient mod posibil. Noua consolă nu va fi mai zgomotoasă decât Xbox One X, datorită unui singur ventilator care suflă aer cald prin partea superioară a consolei. Seria X va putea fi montată și pe orizontală, astfel încât utilizatorii să nu fie nevoiți să caute mai mult spațiu sub televizoarele lor.

Caracteristici

Procesor: 8x Zen 2 Cores la 3,8 GHz (3,6 GHz cu SMT)

Procesor grafic: 12 TFLOP, 52 CU la 1,825 GHz, Costom RDNA 2

Memorie (RAM): 16 GB GDDR6

Lățime de bandă memorie: 10 GB la 560 GB/s; 6 GB la 336 GB/s

Unitate optică: unitate Blu-ray 4K UHD

Disc: SSD Costom NVMe de 1 TB

Memorie suplimentară: card de expansiune de 1 TB

Livrare