Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Consolă Sony PlayStation 5, SSD 825 GB, slot SSD NVMe, Blu-ray Ultra HD 16 GB GDDR6 256 biți, AMD Zen 2 Cores 3,5 GHz cu 8 nuclee, Alb + GAME RATCHET & CLANK: RIFT APART FOR PLAYSTATION 5 + GAME RETURNAL PENTRU PS5

  • Console: PlayStation 5
  • Memorii Interne:
  • In Pachet: Da
  • Culoare: Alb
  • + Jocul Ratchet & Clank: Rift Apart pentru PlayStation 5
  • + JOC DE RETURNARE PENTRU PS5
  • Producator: SONY
  • Numar catalog: 718789
PRET: 290200lei
Cantitate:
se asteapta Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Acest produs nu este în stoc și este disponibil doar prin precomandă!
24
luni garantie
compara pret
Informatie

Consolă Sony PlayStation 5, SSD 825 GB, slot SSD NVMe, Blu-ray Ultra HD 16 GB GDDR6 256 biți, AMD Zen 2 nuclee 3,5 GHz cu 8 nuclee, alb + GAME RATCHET & CLANK: STRIP DEPART PENTRU PLAYSTATION 5 + GAME RETURNAL PENTRU PS5

 Consolă Sony PlayStation 5, SSD 825 GB, slot SSD NVMe, 16 GB GDDR6/256 biți, AMD Zen 2 nuclee 3,5 GHz cu 8 nuclee, alb

Caracteristici

Sony prezintă noua generație a consolei de jocuri PlayStation. Noul PlayStation 5 are un design mai stilat și este realizat cu „viitorul în minte”.

Selecția de accesorii PlayStation 5 include o stație de încărcare pentru controlerul DualSense, o cameră HD îmbunătățită, o cască fără fir Pulse 3D și o telecomandă.

O experiență de joc complet nouă poate fi oferită de PlayStation 5 , care este alimentat de un procesor AMD cu 8 nuclee de nouă generație, tehnologie de efecte de iluminare de urmărire a razelor și un controler nou, îmbunătățit, cu feedback tactil și declanșatoare de rezistență reglabile, asigurându-vă experiența în timpul jocului mai mult realist decât orice înainte.

Sony PlayStation 5 oferă suport pentru rezoluția 8K, dar va putea reda videoclipuri 4K cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz și sunet 3D. Utilizatorii pot juca o colecție de peste 4.000 de titluri deja disponibile pentru Sony PlayStation 4. Dezvoltatorii de la Ubisoft au confirmat deja că Assassin's Creed Valhalla va fi disponibil pentru PS5 în perioada sărbătorilor de la sfârșitul anului 2020.

Împreună cu noua PlayStation 5 ai ocazia să experimentezi titlurile PlayStation 4 într-un mod NOU, deoarece noua consolă oferă compatibilitate cu versiunea anterioară!

Atunci când creați o nouă consolă, este esențial să invitați dezvoltatori indie talentați și strălucitori în proces de la început, este inspirant să vedeți o gamă largă de noi titluri inovatoare prezentate pe o platformă de generație următoare!

Cu un design futurist unic, procesor rapid la comandă, memorie GDDR6 de 16 GB și GPU avansat AMD Radeon RDNA 2, PlayStation 5 este o consolă de ultimă generație, cu o grafică bogată de înaltă fidelitate și experiențe cu adevărat captivante, care îndeplinesc chiar și cele mai sălbatice așteptări!

Vine cu un SSD ultra-rapid de 825 GB și I/O încorporat care rescriu regulile a ceea ce poate realiza o consolă PlayStation® - eliminând orice limitare.

Cu noul Geometry Engine și Ray Tracing Acceleration în timp real, sunet tridimensional Tempest 3D AudioTech, noul controler wireless DualSense™ cu funcții avansate și suport pentru feedback haptic, precum și titluri de generație următoare, vă veți bucura de jocuri fără limite!

Personalizat x86-64 AMD Zen 2

Procesor

Personalizat x86-64 AMD Zen 2
PS5 include un procesor AMD x86-64 cu 8 nuclee (16 fire) personalizat, cu nuclee cu arhitectură Zen 2 și grafică Radeon RDNA 2, cu o frecvență variabilă de până la 3,5 GHz.
16 GB GDDR6

Memorie

16 GB GDDR6
Memoria autonomă 16 GB GDDR6 până la 448 GB/s oferă o grafică realistă și o mișcare lină pentru a transforma jocurile extreme într-o joacă de copii!
SSD de ultra mare viteză de 825 GB

Depozitare

SSD de ultra mare viteză de 825 GB
Bucurați-vă de încărcare rapidă cu un SSD ultra-rapid de 825 GB și I/O încorporat care rescriu regulile a ceea ce poate realiza o consolă PlayStation®!
HDMI 2.1

Interfață de conectare

HDMI 2.1
Conectați prin HDMI 2.1 consola la un televizor 4K/8K și bucurați-vă de jocuri și divertisment cu rezoluție înaltă, rate de cadre crescute și reprezentare a culorilor HDR.
Ultra HD Blu-ray

Dispozitiv optic

Ultra HD Blu-ray
Cu o unitate Blu-ray 4K UHD, poate reda filme și conținut digital la rezoluție 4K, fie de pe discuri Blu-ray 4K UHD, fie prin intermediul serviciilor de streaming.

Jocul nu are limite

Bucurați-vă de încărcare rapidă cu un SSD ultra-rapid, de o experiență mai completă cu suport pentru feedback haptic ("Feedback haptic"), declanșatoare adaptive și sunet 3D și o generație complet nouă de jocuri uimitoare PlayStation®.

Viteza luminii!

Valorificați puterea CPU-urilor și GPU-urilor și SSD-urilor personalizate cu I/O încorporate care rescriu regulile a ceea ce poate realiza o consolă PlayStation®. Economisiți timp jucând cu încărcarea aproape instantanee pentru jocurile PS5™ instalate. Fiecare subsistem al consolei PS5™ comunică cu ceilalți printr-un sistem special conceput, care permite creatorilor să extragă date de pe SSD atât de repede încât să poată proiecta jocuri în moduri niciodată posibile până acum.

audio 3D

Cufundați-vă în undele audio care creează senzația că sunetul vine din toate părțile. Cu căști sau difuzoare TV, lumea din jurul tău prinde viață cu Tempest 3D AudioTech în jocurile acceptate.

Jocuri de nouă generație

Tehnologia Ray Tracing: cufundați-vă în lumi cu un nou nivel de realism, în care fiecare rază de lumină este simulată individual, creând umbre și reflexii realiste în jocurile PS5™ acceptate. Jocuri 4K-TV: Joacă jocurile tale favorite PS5™ pe televizorul 4K. Tehnologie HDR: dacă aveți un televizor cu tehnologie HDR, jocurile PS5™ care îl acceptă afișează culori incredibil de vii și realiste. Consolele PS5™ acceptă randarea 8K, astfel încât să puteți juca jocuri pe ecran la rezoluție de 4320p.
Marca PLAY STATION
MODEL 5
PROCESATOR x86-64-AMD Ryzen™ „Zen 2”
PROCESOR GRAFIC AMD Radeon™ RDNA până la 2,23 GHz
MEMORIE GDDR6 16 GB, lățime de bandă 448 GB/s
HARD DISK SSD 825 GB 5,5 GB/S
REPRODUCERE Blu-ray Ultra HD, până la 100 GB
BLUETOOTH DA
INTRARI USB tip A x 2, USB tip C
IEȘI Suport HDMI pentru televizoare 4K și 8K
CAPACITĂȚI DE REȚELĂ IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax
DISPOZITIV OPTIC Ultra HD Blu-ray
CONTROLLER FĂRĂ FĂRĂ DA
MĂRIMEA 390 X 104 X 260

Livrare