Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Consolă Sony PlayStation 5, SSD de 825 GB, slot SSD NVMe, Blu-ray Ultra HD 16 GB GDDR6 256 biți, AMD Zen 2 nuclee 3,5 GHz cu 8 nuclee, alb + joc The Nioh Collection

  • Console: PlayStation 5
  • Memorii Interne:
  • In Pachet: Da
  • Culoare: Alb
  • Producator: SONY
  • Numar catalog: 307731
PRET: 273250lei
Cantitate:
se asteapta Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Acest produs nu este în stoc și este disponibil doar prin precomandă!
24
luni garantie
compara pret
Informatie

Consolă Sony PlayStation 5, SSD de 825 GB, slot SSD NVMe, Blu-ray Ultra HD 16 GB GDDR6 256 biți, AMD Zen 2 nuclee 3,5 GHz cu 8 nuclee, alb + joc The Nioh Collection

 Consolă Sony PlayStation 5, SSD de 825 GB, slot SSD NVMe, GDDR6 de 16 GB / 256 biți, AMD Zen 2 nuclee 3,5 GHz cu 8 nuclee, alb

Caracteristici

Sony introduce noua generație a consolei de jocuri PlayStation. Noua PlayStation 5 se bazează pe un design mai elegant și este realizată având în vedere „gândirea pentru viitor”.

Selecția de accesorii PlayStation 5 include o stație de încărcare pentru controler DualSense, cameră HD îmbunătățită, căști fără fir Pulse 3D și o telecomandă

O experiență de joc complet nouă poate fi oferită de PlayStation 5 , care este alimentat de un procesor AMD cu 8 nuclee de nouă generație, tehnologie de efecte luminoase de urmărire a razelor și un controler nou, îmbunătățit, cu feedback tactil și declanșatoare de rezistență reglabile, asigurându-vă experiența în timpul joc mai realist ca niciodată.

Sony PlayStation 5 oferă suport pentru rezoluția 8K, dar va putea reda videoclipuri 4K cu o rată de reîmprospătare de 120Hz și audio 3D. Utilizatorii pot juca o colecție de peste 4.000 de titluri deja disponibile pentru Sony PlayStation 4. Dezvoltatorii Ubisoft au confirmat deja că Assassin's Creed Valhalla va fi disponibil pentru PS5 în perioada sărbătorilor de la sfârșitul anului 2020.

Cu noul PlayStation 5 , ai ocazia să experimentezi titlurile PlayStation 4 într-un mod NOU, deoarece noua consolă oferă compatibilitate cu versiunea anterioară!

Când creați o nouă consolă, este esențial să invitați devreme dezvoltatori independenți talentați și strălucitori în proces, este inspirant să vedeți o gamă largă de noi titluri inovatoare prezentate pe o platformă de nouă generație!

Cu un design futurist unic, procesor rapid la comandă, memorie GDDR6 de 16 GB și GPU avansat AMD Radeon RDNA 2, PlayStation 5 este o consolă de ultimă generație, cu o grafică bogată cu fiabilitate ridicată și experiențe cu adevărat captivante, care îndeplinesc chiar și cele mai îndrăznețe așteptări!

Vine cu un SSD ultra-rapid de 825 GB și I/O încorporat care rescrie regulile a ceea ce poate realiza o consolă PlayStation® - eliminând orice restricții.

Cu noul Geometry Engine și Ray Tracing Acceleration în timp real, sunetul Tempest 3D AudioTech 3D, un nou controler wireless DualSense cu funcții avansate și suport pentru feedback haptic, precum și titluri de ultimă generație, te vei bucura de jocuri nelimitate!

Personalizat x86-64 AMD Zen 2

Procesor

Personalizat x86-64 AMD Zen 2
PS5 include procesorul personalizat de la AMD x86-64 cu 8 nuclee (16 fire), cu nuclee Zen 2 și grafică Radeon RDNA 2, cu frecvențe variabile de până la 3,5 GHz.
16 GB GDDR6

Memorie

16 GB GDDR6
Memoria autonomă de 16 GB GDDR6 până la 448 GB/s oferă o grafică realistă și o mișcare lină pentru a transforma jocurile extreme într-o joacă de copii!
SSD de ultra mare viteză de 825 GB

Depozitare

SSD de ultra mare viteză de 825 GB
Bucurați-vă de încărcare rapidă cu un SSD ultra-rapid de 825 GB și I/O încorporat care rescriu regulile a ceea ce poate realiza o consolă PlayStation®!
HDMI 2.1

Interfață de conectare

HDMI 2.1
Conectați-vă prin consola HDMI 2.1 la televizorul 4K / 8K și bucurați-vă de jocuri și divertisment cu rezoluție înaltă, rate de cadre crescute și prezentare color HDR.
Ultra HD Blu-ray

Dispozitiv optic

Ultra HD Blu-ray
Cu o unitate Blu-ray 4K UHD, poate reda filme și conținut digital la rezoluție 4K, fie de pe discuri Blu-ray 4K UHD, fie prin servicii de streaming.

Jocul nu are limite

Bucurați-vă de o încărcare SSD ultra-rapidă, de o experiență Haptic Feedback mai completă, de declanșatoare adaptive și de sunet 3D și de o nouă generație de jocuri uimitoare PlayStation®.

Viteza luminii!

Folosiți puterea procesoarelor și SSD-urilor personalizate cu I/O încorporate care rescriu regulile a ceea ce poate realiza o consolă PlayStation®. Economisiți timp de încărcare aproape instantaneu pentru jocurile PS5™ instalate. Fiecare subsistem de pe consola PS5 comunică cu ceilalți printr-un sistem special conceput care le permite creatorilor să recupereze date de pe SSD atât de repede încât să poată proiecta jocuri în moduri până acum imposibile.

Audio 3D

Cufundați-vă în undele audio care creează senzația că sunetul vine din toate părțile. Cu căști sau difuzoare TV, lumea din jurul tău prinde viață cu Tempest 3D AudioTech în jocurile acceptate.

Jocuri de nouă generație

Tehnologia Ray Tracing: scufundă-te în lumi cu un nou nivel de realism, în care fiecare rază de lumină este simulată individual, creând umbre și reflexii realiste în jocurile PS5 acceptate. Jocuri 4K-TV: Joacă jocurile tale favorite PS5 pe televizorul 4K. HDR Tehnologie: Dacă aveți un televizor cu tehnologie HDR, jocurile PS5 care îl acceptă arată culori incredibil de vii și realiste, iar consolele PS5 Кон acceptă afișaj 8K, astfel încât să puteți juca jocuri pe ecranul dvs. de 4320p.
Marca PLAY STATION
MODEL 5
PROCESATOR x86-64-AMD Ryzen Zen „Zen 2”
PROCESOR GRAFIC AMD Radeon ™ RDNA până la 2,23 GHz
MEMORIE GDDR6 16 GB, 448 GB/s lățime de bandă
HARD DISK SSD 825 GB 5,5 GB / S
REPRODUCERE Ultra HD Blu-ray, până la 100 GB
BLUETOOTH DA
INTRARI USB tip A x 2, USB tip C
IEȘIRI Suport HDMI pentru televizoare 4K și 8K
OPORTUNITĂȚI DE REȚEA IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax
DISPOZITIV OPTIC Ultra HD Blu-ray
CONTROLLER FĂRĂ FĂRĂ DA
MĂRIMEA 390 X 104 X 260

Livrare