Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Căști Bluetooth wireless Edifier GX07, până la 26 de ore de viață a bateriei, RGB, rezistent la praf și la apă, gri/negru

  • Interfata: Bluetooth, Wireless, USB Type-C
  • Culoare Principala: Negru/Argintiu
  • Tip: Casti
  • Tip: Wireless
  • Semnal: Stereo
  • Producator: Edifier
  • Numar catalog: 263378
PRET: 49630lei
Acest produs este momentan epuizat și nu poate fi achiziționat!
24
luni garantie
Informatie

Căști Bluetooth wireless Edifier GX07, până la 26 de ore de viață a bateriei, RGB, rezistent la praf și la apă, gri/negru

Căști Bluetooth wireless Edifier GX07, până la 26 de ore de viață a bateriei, RGB, rezistent la praf și la apă, gri/negru

Designul unic cu efecte de iluminare RGB vă îmbunătățește starea de spirit de joc

Mod joc cu efect de sunet H + reglat special și latență scăzută de 60 ms

Tehnologie hibridă ANC (-38dB) cu mod de sunet ambiental

Dual-Mic ENC (reducerea zgomotului ambiental) pentru conversații telefonice clare

Recunoaștere în ureche în infraroșu: muzica este redată automat / întreruptă când căștile sunt introduse / scoase

Buton de control pentru o operare ușoară

Personalizați-vă setările și aflați mai multe cu aplicația EDIFIER CONNECT

Design ergonomic in-ear cu 3 perechi de capete pentru confort pe termen lung

Rezistență IP54 la praf și apă pentru experiențe în aer liber

- Reducere profundă a zgomotului de 38 dB

Cu reducerea activă hibridă a zgomotului, cele patru microfoane detectează zgomotul în interiorul și în afara urechii, iar bobinele în mișcare reduc undele sonore la -38dB pentru a contracara zgomotul.

Modul surround

Modul surround poate fi comutat făcând dublu clic pe receptorul din stânga și ajustat prin intermediul aplicației, cu comutare ușoară între joc și lumea reală.

Legat de APP

Modul de volum ambiental este reglat prin APP. Setarea de detectare a urechii este dezactivată în mod implicit; vă rugăm să conectați aplicația pentru a modifica această caracteristică dacă este necesar.

Calitate superbă a sunetului

Edifier Acoustics Lab a calibrat o diafragmă complexă de 8 mm. Cu suport pentru decodarea duală de înaltă rezoluție AAC și LHDC și o configurație acustică de top, GX07 este întotdeauna gata să producă un sunet superb.

H + Efecte sonore speciale pentru joc

Edifier Acoustics Lab a stabilit cu precizie o latență scăzută de 60 ms pentru a satisface cerințele jucătorilor, optimizând fotografierea și pașii pentru a face experiența de joc lină.

Mod dublu joc/muzică

Mod muzică: calitate acustică a HIFI, egalizator cu trei benzi, câmp sonor larg, detalii îmbogățite, dinamică excelentă. Mod joc: latență de transmisie super scăzută, efecte sonore optimizate de la fotografiere și pași, poziționare precisă a sunetului.

Double MIC ENC

Cu patru microfoane de înaltă sensibilitate și un algoritm de fascicul precis, zgomotul ambiental într-o varietate de situații poate fi filtrat pentru a produce apeluri vocale mai clare și mai libere.

Timp lung de funcționare și reîncărcare rapidă

Căștile și carcasa de încărcare folosesc tehnologia de încărcare rapidă. Cu anularea zgomotului dezactivat, timpul de funcționare combinat poate fi de până la 26 de ore și după 15 minute de încărcare în carcasă, căștile pot fi folosite timp de 2 ore.

Design distinctiv cu iluminare RGB

Design Poison Fang, inclusiv iluminare color RGB respirabilă, sufletul cyberpunk-ului. Designul cutiei este inspirat de ușile aripioare ale lui super GT, cu un comutator Hall inductiv încorporat pe fiecare parte. Fiecare receptor poate fi utilizat independent.

SPECIFICAȚII

Versiunea Bluetooth V5.0

Codecuri audio LHDC, AAC, SBC

Unitate driver Φ8 mm driver dinamic

Timp de redare ANC activat: 5 ore (căști) + 15 ore (carcasă de încărcare) ANC oprit: 6,5 ore (căști) + 19,5 ore (carcasă de încărcare)

Timp de încărcare aproximativ 1 oră (căști) / aproximativ 1 oră (carcasa de încărcare)

Capacitate baterie 40mAh (căști) / 500mAh (carcasa de încărcare)

Raspuns in frecventa 20Hz-20kHz

Nivel de presiune acustică 94 ± 3dBSPL (A)

Impedanta 24Ω

Port de încărcare USB de tip C

Livrare