Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Difuzor portabil Bluetooth TRACER SPLASH M, negru, TRAGLO46608

  • Culoare Principala: Negru
  • Tip: Boxe portabile
  • Putere RMS: 10 Wati
  • Interfata: USB, Wireless
  • Producator: Tracer
  • Numar catalog: 234794
PRET: 12650lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
Poate fi cu tine pe 01.04.2024 - 02.04.2024
24
luni garantie
Informatie

Difuzor portabil Bluetooth TRACER SPLASH M, negru

Difuzor wireless TRACER Splash M cu Bluetooth și TWS

Tracer Splash este o oportunitate excelentă pentru iubitorii de muzică cărora le place să asculte în aer liber. Folosind difuzorul Tracer Splash, vă puteți bucura de un sunet fantastic când vizionați un film pe smartphone sau tabletă împreună cu prietenii. Îmbunătățiți sunetul de pe dispozitivele dvs. mobile.

• Tehnologie TWS de ultimă generație - împerecheați difuzorul și bucurați-vă de un sunet impecabil.
• Conexiune wireless și rapidă Bluetooth - nu mai există „spaghete de cablu”.
• Baterie durabilă - 6 ore lungi de muzică.
• Grad de protecție IPX6 - ideal pentru călătoriile dvs. pe malul lacului.
• Design compact.

Tehnologia TWS
Tehnologia True Stereo Wireless vă permite să împerecheați mai multe difuzoare. Utilizați Bluetooth pentru a crea un set stereo puternic și pentru a vă bucura de un sunet perfect.

Rezistent la apă
Tracer Splash de înaltă calitate este rezistent la apă, permițându-vă să vă bucurați de muzica preferată pe plajă sau cu barca. Gradul de protecție IPX6 oferă o protecție completă împotriva stropilor de apă din direcții diferite, cu un debit de 100 litri pe minut. Produsele cu acest grad de protecție sunt ideale pentru pasionații de navigație (impermeabile în caz de ploaie sau apă pulverizată).

Design compact
Datorită designului compact, puteți lua difuzorul cu dvs. oriunde doriți - într-o excursie, petrecere, plajă sau plimbare. Nu lăsați structura sa ușoară și dimensiunile mici să vă păcălească - este un dispozitiv puternic care, combinat cu basul solid, va asigura o experiență muzicală extraordinară.

Bucurați-vă de confortul funcției Bluetooth
Ascultați muzica preferată fără cabluri încurcate în mod constant. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați funcția Bluetooth pentru a conecta difuzorul la dispozitivul dvs. mobil - și vă puteți bucura de muzică.

Muzică fără sfârșit datorită unei baterii durabile
Difuzorul Tracer Splash este echipat cu o baterie durabilă care vă permite să ascultați muzica preferată în mod continuu timp de 6 ore lungi! Faceți ca experiența dvs. muzicală să fie excelentă atunci când vă întâlniți cu prietenii, fără a vă face griji cu privire la constrângerile de timp.

SPECIFICAȚII

Bluetooth: 5.0
Durata de viață a bateriei (min): 360
Putere RMS (W): 10
Banda de transmisie (Hz - kHz): 100 - 20
Iesire telefon: Nu
Sursa de alimentare (V): port USB
De la distanță: Nu
Clasa de rezistență la apă: IPX6
Livrare