Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Imprimantă foto de buzunar G&G, imprimantă foto de buzunar zink, alb, GG-PP023

  • Producator: G&G
  • Numar catalog: 239906
  • EAN: 6939385920976
PRET: 40950lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
Poate fi cu tine pe 29.03.2024 - 01.04.2024
Informatie

Imprimantă foto de buzunar G&G, imprimantă foto de buzunar zink, alb, GG-PP023

Imprimantă foto de buzunar G&G, imprimantă foto de buzunar zink, alb, GG-PP023

Caracteristici

Cu această imprimantă foto compactă (85 x 118 x 20 mm) puteți imprima autocolante foto mici prin Bluetooth și un smartphone (Android de la 5.0 sau iPhone de la iOS 9.0). Este foarte distractiv pentru tineri și bătrâni. Hârtia are tehnologia ZINK® (Zero-Ink) - ceea ce înseamnă că nu aveți nevoie de cerneală. Culorile sunt deja ascunse în hârtie și sunt separate în locurile potrivite de căldură. Imprimanta conține o baterie reîncărcabilă cu o capacitate de 550 mAh.

Filtre amuzante incluse
Aplicația Android sau iOS recunoaște fețele și le poate adăuga filtre.

Fotografii AR
Dacă scanați fotografia, puteți deschide conținut ascuns cu smartphone-ul. Puteți programa cu ușurință acest lucru singur cu aplicația G&G Photo.

Certificat Mfi
Imprimanta este certificată pentru iPhone / iPad. Aplicația G&G Photo poate fi instalată prin Apple Appstore. Utilizatorii Android pot descărca aplicația din Google Playstore.

Conţinut:
Imprimantă foto G&G GG-PP023
5 coli de hârtie foto autoadezivă ZINK
Cablu de încărcare USB

Aplicația G&G Photo Printer pentru iOS

Căutați „G&G Photo” în magazinul de aplicații iPhone, apoi instalați aplicația gratuită. Aplicația G&G Photo Printer pentru Android

Livrare