Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Joacă Ratchet & Clank pentru PS4

  • Compatibil: Sony Playstation 4
  • Gen: Aventura
  • Producator: Game
  • Numar catalog: 219300
  • EAN: 711719415374
PRET: 9780lei
Cantitate:
se asteapta Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Informatie

Joacă Ratchet & Clank pentru PS4

 

Joacă jocul pe baza unui film care se bazează pe un joc! Ratchet & Clank pentru PlayStation 4 este noul titlu, care este puternic inspirat de originalul Ratchet & Clank pentru PlayStation 2.

 

Joacă jocul pe baza unui film care se bazează pe un joc! Ratchet & Clank pentru PlayStation 4 este noul titlu, care este puternic inspirat de originalul Ratchet & Clank pentru PlayStation 2. Dezvoltat în pregătirea filmului de animație CG, care va avea premiera în 2016. Ratchet & Clank (PS4) marchează debutul celor doi în PlayStation 4 personaje iubite. Alătură-te lui Ratchet, Clank, căpitanului Qwark și noilor lor prieteni, când intră într-o bătălie epică pentru a salva Galaxia Solana de la președintele malefic Drek.

Cu mai mult de o oră de cinematografi noi (inclusiv cei din filmul care urmează). Ratchet & Clank (PS4) acordă o mare atenție preistoriei personajelor și reușește să modernizeze gameplay-ul original al titlului. Explorează galaxia într-un joc care te introduce în noi planete, segmente de joc noi și reînnoite, oponenți, momente în aer și multe altele - bucură-te de o viziune complet nouă, care va arăta puterea PlayStation 4.

El și-a confruntat adversarii cu un nou arsenal care nu se află în această lume, incluzând noi arme și instrumentele preferate de distrugere ale fanilor din seria Ratchet & Clank. De la noul Pixelizer (care îi transformă pe cei răi într-o grămadă de pixeli) până la mașina de dans iconică a seriei pentru Groovitron și bodyguardul robot Mr. Zurkon, arsenalul Ratchet & Clank, mai bun ca niciodată.

Ajută-i pe Ratchet și Clank să salveze galaxia ... pentru prima dată, înapoi pe PlayStation 4!

  • O nouă aventură Ratchet & Clank care se bazează pe filmul bazat pe joc.
  • O privire mult mai profundă asupra preistoriei personajelor cu mai mult de o oră de cinematografi noi.
  • Viziune nouă și grafică superbă pentru a arăta puterea PlayStation 4.
  • Adunați-vă arsenalul masiv, inclusiv armele preferate din întreaga serie.
  • Ei așteaptă noi planete, adversari, segmente de joc și tot felul de alte inovații.

 

Greutate 0,085 kg
Editor Sony
Descriere PEGI Violenţă
Evaluare PEGI 7+
Rezoluţie 1080i, 1080p, 720p
Gen Acțiune-aventură, Platformă, a treia persoană
Audio Dolby ® Digital
Anul lansării 2016
Luna de lansare Aprilie
Numărul de jucători 1
Evaluare metacritică 85
Controlor DualShock 4
Dezvoltator Jocuri Insomniac
Platformă PS4
Ediție Standard
Limba Engleză

 

Livrare