Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Joc Ghost of Tsushima pentru PS4

  • Compatibil: Sony Playstation 4
  • Gen: Aventura
  • Producator: Game
  • Numar catalog: 241697
  • EAN: 711719363606
PRET: 26460lei
Cantitate:
se asteapta Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Acest produs nu este în stoc și este disponibil doar prin precomandă!
Informatie

Joc Ghost of Tsushima pentru PS4

Ghost of Tsushima te va duce înapoi în 1274. Războinicii samurai sunt apărătorii legendari ai Japoniei - până în momentul în care teribilul Imperiu Mongol a invadat insula Tsushima, provocând devastări și cucerind populația locală.
Fiind unul dintre ultimii samurai supraviețuitori, te ridici din cenușă pentru a respinge, dar tactica nobilă și onestă nu te va conduce la victorie. Trebuie să ocoliți tradițiile samurailor pentru a crea un nou mod de luptă în timp ce purtați un război extraordinar pentru libertatea Japoniei.

Joc Ghost of Tsushima pentru PS4

Stăpânirea oțelului și a sabiei - trebuie să le perfecționați pe amândouă dacă doriți să supraviețuiți acestei colosale călătorii în Japonia în 1274, când armata mongolă a cucerit insula Tsushima.

Îmbracă-ți armura, ascuți-ți katana și desenează-ți arcul lung în timp ce asumi rolul lui Jin, un samurai întărit de luptă, care rămâne singura speranță a insulei împotriva nemiloasei Khan și a imperiului său sângeros.

Trecând prin păduri de bambus legănate, castele ornate și peisaje luxuriante, un suflet curajos trebuie să lupte până la moarte, chiar și atunci când șansele nu sunt de partea ei. Poți deveni o legendă în această poveste sângeroasă despre trădare și sacrificiu de sine, inspirată din poveștile clasice cu samurai?

Livrare