Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Joc Gran Turismo 7 (PS5)

  • Compatibil: Sony Playstation 5
  • Gen: Racing
  • Producator: Game
  • Numar catalog: 289342
  • EAN: 711719765592
PRET: 39900lei
Cantitate:
se asteapta Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Acest produs nu este în stoc și este disponibil doar prin precomandă!
Informatie

Joc Gran Turismo 7 (PS5)

Joc Gran Turismo 7 (PS5)


Gran Turismo 7 combină cele mai bune caracteristici ale unui simulator de curse real.

Indiferent dacă ești un concurent sau un tuner obișnuit, colecționar, pasionat de tuning, designer de imagine sau fotograf - găsește-ți linia cu o colecție uimitoare de moduri de joc, inclusiv cele preferate ale fanilor, cum ar fi GT Campaign (GT Campaign), Arcade și Driving School.

Odată cu reintroducerea legendarului mod de simulare GT, cumpărați, reglați, concurați și vindeți pe drumul dvs. printr-o campanie autonomă plină de satisfacții, în timp ce deblocați mașini și provocări noi. Și dacă îți place să-i provoci pe alții direct, perfecționează-ți abilitățile și concurează în modul GT Sport.
Cu peste 420 de vehicule oferite la Brand Central și dealer-ul de mașini second-hand din prima zi, Gran Turismo 7 recreează aspectul și senzația motoarelor clasice și a supermodelelor premium în detalii de neegalat. Fiecare mașină este condusă diferit și se simte unică pe măsură ce conduci peste 90 de piste în condiții meteorologice dinamice, inclusiv traseele clasice de istorie GT.

Categorii Jocuri
Jocuri video
Jocuri PS5
Greutate 0,086 kg
Editor Sony
Evaluare PEGI 3+
General Joc local
Rezoluţie 1080i, 1080p, 4K
Gen Sport, Competitiv
Audio Dolby ® Digital
Anul lansării 2022
Luna lansării Martie
Numărul de jucători 1-2
Multiplayer online 2-20

Livrare