Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Joc Watch Dogs Legion [Ediția rezistenței] Ubisoft (PS4)

  • Compatibil: Sony Playstation 4
  • Gen: Actiune
  • Producator: SONY
  • promotie : Valabila pana la : epuizare cantitatea
  • Numar catalog: 219338
  • EAN: 3307216135166
PRET: 22510lei 18010lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
in promotie
Informatie

Joc Watch Dogs Legion [Ediția rezistenței] Ubisoft (PS4)

 

Joc Watch Dogs Legion [Ediția rezistenței] Ubisoft (PS4)

În viitorul apropiat, Londra este pe punctul de a se prăbuși. Străzile sunt controlate de grupuri militare private și grupări criminale puternice, fiecare rezident fiind supravegheat cu strictețe. Totul depinde de tine și de capacitatea ta de a forma rezistență și de a-ți afirma drepturile.

LUMEA DESCHISĂ

Imens și liber să exploreze Londra și numeroasele sale atracții.

LUAȚI CONTROLUL PE TOȚI

Noile mecanici de joc inovatoare vă permit să preluați controlul asupra fiecărui personaj din joc care s-a alăturat cauzei dvs. Aceste personaje au abilități, caracter și istorie unice.

ARMA TA ESTE HACKING

Hackează drone armate, roboți spion, furișează neobservat și multe altele

JOACA CU PRIETENI

Intră online cu echipa ta și joacă-te cu alți trei prieteni cu care poți explora Londra în mod liber sau să participi la o nouă misiune și provocare de cooperare.

Livrare