Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Joystick Sony Playstation 4 Dualshock 4 Red - produs neambalat

  • Tip: Gamepad
  • Compatibil: Sony Playstation 4
  • Producator: SONY
  • Numar catalog: 226107
PRET: 32750lei Cu TVA
Cantitate:
se asteapta Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
24
luni garantie
Informatie

Joystick Sony Playstation 4 Dualshock 4 Red - produs neambalat


Bine ați venit la următoarea evoluție a controlerelor PlayStation 4, cu DualShock 4. DualShock 4 are un ecran tactil integrat și un buton unic de partajare care vă permite să capturați și să partajați jocul cu prietenii, rudele și alți jucători. Acest mic buton inteligent vă permite, de asemenea, să înregistrați și să încărcați în timp real folosind serviciile de streaming PS4. Noul controler DualShock 4 include un nou senzor cu șase axe, precum și o bară de lumină cu LED-uri colorate care se luminează pentru a se potrivi cu el. ecran. Bara de lumină vă poate oferi, de asemenea, informații importante despre joc, cum ar fi Disability, XP și multe altele. Pentru jucători, controlerul vine și cu o mufă pentru căști, care vă permite să comunicați, să ascultați și să discutați cu alți jucători.

restaurată

Livrare