Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Klonoa Phantasy Reverie Series (PC) Steam Key GLOBAL

  • Тipul media: Cod digital
  • Producator: Eneba
  • Numar catalog: 705698
PRET: 18390lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
Poate fi cu tine pe 31.05.2023 - 01.06.2023
Informatie
Pregătește-te pentru o experiență de joc fenomenală oferită de o singură cheie Klonoa Phantasy Reverie Series! Dezvoltat de o echipă capabilă de la MONKEYCRAFT Co. Ltd. și publicat de distinsul BANDAI NAMCO Entertainment, jocul oferă un gameplay fluid, plin de caracteristici captivante concepute pentru cea mai bună experiență de jocuri de aventură. 08.07.2022 marchează ziua lansării titlului pe __GAME_PLATFORM__ și o intrare epică în lumea jocurilor, întâmpinată cu recenzii bine primite deopotrivă de la jucători și critici. Cumpărați cheia Klonoa Phantasy Reverie Series __GAME_PLATFORM__ la un preț mai ieftin, puneți-vă abilitățile la încercare și plonjați-vă în cea mai plină de satisfacții! Gen aventură Ești interesat să rezolvi puzzle-uri și să îndeplinești sarcini pe parcurs? Dacă da, atunci accesează cheia Klonoa Phantasy Reverie Series __GAME_PLATFORM__. Deoarece este un joc de aventură, te vei implica într-o poveste interactivă condusă de întrebări și explorare. Gândește-te, explorează, găsește răspunsuri și uită că timpul chiar există. Jocul vă va permite să faceți o pauză de la monotonia vieții de zi cu zi, aruncându-vă în ceva intrigant și misterios. Lasă-l să te ia, obține rezultate grozave și felicită-te la fiecare pas! Caracteristici Pune-ți abilitățile la încercare cu cheia Klonoa Phantasy Reverie Series! Un joc provocator, dar distractiv, vă așteaptă cu aceste caracteristici: • Acțiune – Acest titlu include provocări care trebuie depășite prin utilizarea unor abilități precum precizie, timp de răspuns rapid etc.; • Emoțional – Acest titlu utilizează povestiri, personaje care se pot relata și subiecte serioase pentru a evoca emoții intense; • Familie – Jocul este potrivit atât pentru jucătorii mai în vârstă, cât și pentru cei mult mai tineri; • Platformer – Trebuie să manevrezi cu atenție pe terenuri periculoase cățărând, sărind și alunecând; • Defilare laterală – Vedeți mediile și personajele dintr-o parte și vă puteți deplasa doar la dreapta sau la stânga; • Cheie ieftină din seria Klonoa Phantasy Reverie.
Livrare