Ultimele zile și cantități de oale și tigăi Amazon promoționale! Nu ratați să vă bucurați de calitate și design frumos!
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Set Playmobil - Camper Volkswagen T1, Camping Bus, 70826

  • Pentru copii peste: 4 ani
  • Pentru copii pana la : 10 ani
  • Mini figurine: 2
  • Material de baza: Plastic
  • Producator: PLAYMOBIL
  • promotie : Valabila pana la : epuizare cantitatea
  • Numar catalog: 255688
  • EAN: 4008789708267
PRET: 48980lei 31150lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
Poate fi cu tine la 29.03.2024 pentru Sofia
Poate fi cu dvs. pe 01.04.2024 pentru o provincie
in promotie
compara pret
Informatie

Set Playmobil - Camper Volkswagen T1, Camping Bus, 70826

Ediție limitată a emblematicului surfer van Volkswagen T1, acum cu culori noi și detalii cromate cool. Include un interior complet echipat și multe accesorii de surfing. Plăcile de surf pot fi depozitate pe acoperiș.

'' Toată lumea a făcut surfing - surfing în SUA! '' Cu emblematica Volkswagen T1 Camping Bus Special Edition, visele de călătorie devin realitate. Doar atârnă plăcile de surf pe portbagajul de pe acoperiș, împachetează-ți proviziile și bagajele și pornește în călătoria ta către paradisul vacanțelor. Cu designul său primitor în albastru și alb și inscripția vesela „Aloha Surfers” pe lateral, acest autobuz de camping T1 atrage atenția de fiecare dată. Nu numai portbagajul și oglinzile laterale, ci și barele de protecție, capacele butucului și inelele farurilor strălucesc într-un aspect de crom argintiu. Deschideți acoperișul și ușile laterale pentru a dezvălui interiorul tipic al autobuzului de camping T1: tapițeria scaunelor în carouri, masă pliabilă, chiuvetă, frigider, rafturi și compartimente de depozitare din ușile laterale oferă o senzație autentică de autobuz de camping. La fel ca în original, pernele de scaun pot fi transformate într-o zonă confortabilă de culcare cu doar câțiva pași simpli. Volkswagen T1 Camping Bus este pură bucurie a vieții! Setul de joc include o figurină PLAYMOBIL, mașini de graniță, T1 Camping Bus într-o ediție specială Surfer cu un acoperiș detașabil, interior detaliat, spațiu de depozitare în ușile laterale, o placă de surf și multe alte accesorii iubitoare.
Set Playmobil - Camper Volkswagen T1, Camping Bus, 70826
Caracteristici :
Marca Playmobil
Numele modelului Autobuz T1 - Ediție specială
Interval de vârstă (descriere) 4-10 ani
Material Plastic
Culoare Multicolor

Livrare