Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Smartphone SAMSUNG GALAXY A32, 4 GB, 128 GB, 6,4 inci, Full HD +, Albastru, SM-A325FZBGEUE

  • Tip: Smartphone
  • Memorii: 128GB
  • Camera Principala:
  • Sistem de Operare: Android
  • Culoare: Albastru
  • Marime Ecran: 6.4'
  • Dual SIM: Da
  • RAM: 4
  • Camera Frontala: 20MP
  • Cameră principală: 64MP + 8MP + 5MP + 5MP - pentru a adăuga
  • Producator: Samsung
  • Numar catalog: 232748
  • EAN: 8806092081901
PRET: 134420lei
Acest produs este momentan epuizat și nu poate fi achiziționat!
24
luni garantie
Informatie

Smartphone SAMSUNG GALAXY A32, 4 GB, 128 GB, 6,4 inci, Full HD +, Albastru, SM-A325FZBGEUE

Smartphone SAMSUNG GALAXY A32, 4 GB, 128 GB, 6,4 inci, Full HD +, Albastru, SM-A325FZBGEUE

Caracteristici

Cameră grozavă, surprindeți fiecare detaliu


Sistemul de camere multi-obiectiv al Galaxy A32 duce fotografiile la nivelul următor. Alegeți rezoluția ultra-înaltă a camerei principale de 64MP pentru fotografii clare toată ziua. Extindeți unghiul de vizualizare cu o cameră ultra-largă. Personalizați focalizarea cu camera de adâncime sau apropiați-vă de detalii cu camera macro.

Cameră extrem de largă, momente extrem de largi


La fel ca viziunea umană, camera Ultra Wide de 8 megapixeli vede lumea cu un unghi de vizualizare de 123 de grade, adăugând mai multă perspectivă la tot ceea ce fotografiați.

Camera Macro acordă atenție detaliilor mici


Apropiați-vă de camera macro de 5 megapixeli și dezvăluiți detaliile ultra-fine din imagine. Aplică un efect de bokeh natural fotografiilor dvs., permițând subiectului să iasă în evidență în fundal.

Aduceți focalizarea în față


Camera de adâncime de 5MP vă permite să reglați adâncimea de câmp din fotografiile dvs. Cu o simplă atingere, puteți ajusta cu ușurință estomparea fundalului din spatele subiectului pentru fotografii de portret de înaltă calitate, care să iasă în evidență.

Camera frontală, selfie atrăgător


Faceți o poză și faceți selfie-uri uimitoare cu camera frontală de 20MP a Galaxy A32. Bucurați-vă de detaliile clare sau estompați fundalul cu un efect bokeh pentru a vă transforma selfie-urile în autoportrete.

Ecran excelent, defilare reală și netedă


Bucurați-vă de detalii vii cu afișajul FHD + Super AMOLED, atingând 800 de nituri pentru claritate chiar și în lumina puternică a zilei. Scutul de confort pentru ochi reduce lumina albastră și 90 Hz menține vederea lină, indiferent dacă jucați sau derulați. Toate acestea pe ecranul spațios Infinity-U de 16,21 cm (6,4 ").

Baterie excelentă, durează două zile


Bateria de 5000 mAh (tipică) vă oferă mai mult timp pentru a face ceea ce vă place - streaming, partajare, jocuri și multe altele. Gestionarea energiei AI detectează și se adaptează la obiceiurile dvs. de utilizare a dispozitivelor mobile pentru energie pe termen lung. Și cu până la 15W de încărcare rapidă adaptivă, Galaxy A32 revine la putere maximă, rapid.

Performanță excelentă pentru a face mai multe simultan


Fie că sunteți concentrat pe o sarcină sau pe mai multe sarcini simultan, Galaxy A32 oferă un mare impuls de performanță datorită procesorului Octa-core avansat și până la 6 GB RAM. Stocați mai mult și ștergeți mai puțin cu 128 GB de memorie internă. Dacă nu este suficient, adăugați până la 1 TB cu un card microSD.

Game Booster vă oferă un avantaj


Creșteți productivitatea cu Game Booster. Reduceți distracțiile și creșteți-vă jocul cu o interfață specială și un meniu ușor accesibil. Frame Booster oferă grafică mișcare lină și realistă. Și jucați cât mai bine în timp ce Game Booster vă învață tiparele de utilizare pentru a optimiza bateria, temperatura și memoria.

Design minimalist cu stil izbitor


Înfășurați brațele în jurul designului elegant, cu margini moi, al uimitorului Galaxy A32. Cu designul iconic al camerei și capacul strălucitor din spate, acest telefon nu numai că iese în evidență - stabilește un nou standard.

Protejați ceea ce este important pentru dvs.


Încorporat în hardware-ul și software-ul telefonului dvs. de la început, Samsung Knox vă protejează telefonul din momentul în care este pornit. Oferind protecție în mai multe straturi, vă protejează cele mai sensibile informații de malware și amenințări rău intenționate.

Protejați cu o simplă atingere


Senzorul de amprentă pe ecran al Galaxy A32 vă recunoaște amprenta unică, oferindu-vă o modalitate ușoară și sigură de a debloca telefonul. Și cu serviciile de autentificare biometrică Samsung Pass, amprenta dvs. oferă o metodă de autentificare mai rapidă și mai sigură pentru accesarea aplicațiilor și site-urilor web.

Optimizat pentru ușurința dvs.


Bucurați-vă de mișcarea lină și designul uimitor One UI. Optimizat pentru orice dimensiune a ecranului, vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce este important într-un mod convenabil și intuitiv. O interfață cu utilizatorul vă permite să vă personalizați telefonul după bunul plac și să vă bucurați pe deplin de experiența dvs. confortabilă Galaxy.

puncte cheie de vânzare / avantaje
  • Cameră minunată, surprindeți fiecare detaliu
    Sistemul de camere multi-obiectiv Galaxy A32 duce fotografiile la nivelul următor. Mergeți la rezoluție ultra-înaltă pe camera principală de 64MP pentru fotografii clare și clare pe tot parcursul zilei. Extindeți unghiul de vizualizare cu camera Ultra Wide. Personalizați focalizarea cu camera Depth sau apropiați-vă de detalii cu camera Macro.
  • Cameră ultra largă, momente ultra-largi
    Similar cu vederea umană, camera Ultra Wide de 8MP vede lumea cu un unghi de vizualizare de 123 de grade, adăugând mai multă perspectivă la tot ceea ce fotografiați.
  • Camera Macro este atentă la detaliile minuscule
    Apropiați-vă cu camera macro de 5MP și scoateți în evidență detaliile ultra-fine din imagine. Aplică un efect natural de bokeh imaginilor dvs., permițând subiectului să iasă în evidență din fundal.
  • Aduceți focalizarea în față cu camera de adâncime
    Camera de adâncime de 5MP vă permite să reglați adâncimea de câmp din fotografiile dvs. Cu o simplă atingere, puteți regla cu ușurință neclaritatea fundalului din spatele subiectului pentru fotografii de înaltă calitate, care se remarcă cu adevărat.
  • Camera frontală, selfie-uri atrăgătoare
    Faceți o poză și capturați selfie-uri uimitoare cu camera frontală de 20MP a Galaxy A32. Bucurați-vă de detaliile clare sau estompați fundalul cu efect bokeh pentru a vă transforma selfie-urile în autoportrete.
  • Ecran minunat, defilare reală și netedă
    Bucurați-vă de priviri asupra detaliilor vibrante cu ecranul FHD + Super AMOLED, atingând 800 de nituri pentru claritate chiar și în lumina puternică a zilei. Eye Comfort Shield reduce lumina albastră, iar 90Hz păstrează vederea lină, indiferent dacă joci sau defilezi. Totul pe extinsul ecran Infinity-U de 16,21 cm (6,4 ").
  • Baterie minunată, durează două zile
    Bateria de 5.000 mAh (tipică) vă oferă mai mult timp pentru a face ceea ce vă place - streaming, partajare, jocuri și multe altele. Gestionarea energiei AI detectează și se adaptează la obiceiurile dvs. de utilizare a dispozitivelor mobile pentru o energie de lungă durată. Și cu până la 15W de încărcare rapidă adaptivă, Galaxy A32 revine la putere maximă, rapid.
  • Performanță minunată pentru a face mai multe simultan
    Indiferent dacă vă concentrați asupra unei sarcini sau a mai multor sarcini simultan, Galaxy A32 oferă un mare impuls de performanță datorită unui procesor Octa-core avansat și până la 6 GB RAM. Stocați mai mult și ștergeți mai puțin cu 128 GB stocare internă. Dacă nu este suficient, adăugați până la 1 TB cu cardul microSD.
  • Game Booster vă oferă avantajul
    Maximizați performanța cu Game Booster. Reduceți distracțiile și creați jocul cu o interfață dedicată și un meniu ușor de accesat. Frame Booster oferă grafică mișcare lină, asemănătoare vieții. Și jucați la maxim când Game Booster vă învață tiparele de utilizare pentru a optimiza bateria, temperatura și memoria.
  • Design minimalist cu stil izbitor
    Înfășurați-vă mâinile în jurul designului elegant al marginii moi de pe uimitorul Galaxy A32. Cu designul iconic al camerei și finisajul lucios pe spate, acest telefon nu numai că iese în evidență - stabilește un nou standard.
  • Protejează ceea ce contează pentru tine
    Încorporat în hardware-ul și software-ul telefonului de la început, Samsung Knox vă protejează telefonul din momentul în care este pornit. Oferind securitate pe mai multe straturi, vă protejează cele mai sensibile informații de malware și amenințări rău intenționate.
  • Asigurați-vă cu o simplă atingere
    Senzorul de amprentă pe ecran Galaxy A32 recunoaște amprenta dvs. unică, permițându-vă o modalitate ușoară și sigură de a debloca telefonul. Și cu serviciile de autentificare biometrică Samsung Pass, amprenta dvs. oferă o metodă de autentificare mai rapidă și mai sigură pentru conectarea la aplicații și site-uri web.
  • Optimizat pentru ușurința dvs.
    Bucurați-vă de mișcare lină și de un design încântător pe One UI. Optimizat pentru orice dimensiune a ecranului, vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce contează într-un mod confortabil și intuitiv. O singură interfață vă permite să vă personalizați telefonul în funcție de gusturile dvs. și să vă bucurați pe deplin de experiența dvs. confortabilă Galaxy.
produs:
Denumirea produsului: SAMSUNG SM-A325F GALAXY A32 4GB 128GB Albastru
Descriere: Samsung Galaxy A32 - Smartphone - dual-SIM - 4G LTE - 128 GB - slot microSD - 6,4 "- 2400 x 1080 pixeli - Super AMOLED - RAM 4 GB (cameră frontală de 20 MP) - 4x camere spate - Android - albastru minunat
EAN: 8806092081901
Garanția producătorului: 24 luni garanție
General
Tip produs: Smartphone
Număr model producător: SM-A325F / DS
Factor de formă: Atingere
Lăţime: 73,6 mm
Adâncime: 8,4 mm
Înălţime: 158,9 mm
Greutate: 184 g
Culoare corp: Albastru minunat
Valoare SAR: 0,449 W / kg (cap), 1,299 W / kg (corp)
Celular
Tehnologie: WCDMA (UMTS) / GSM
Generare de bandă largă mobilă: 4G
Furnizor de servicii: Nu este specificat
Navigare: GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo
Tipul cartelei SIM: Nano SIM
Cantitatea cartelei SIM: Dual SIM
Dispozitiv de intrare: Atingere multiplă
Comunicări
Transmiterea datelor: FDD-LTE, TDD-LTE
Banda 2G: 850 GSM, 900 GSM, 1800 GSM, 1900 GSM
Banda 3G UMTS: Banda 1, Banda 2, Banda 5, Banda 8
Frecvență 3G UMTS: 2100, 1900, 850, 900
Banda 4G LTE: Band 1, Band 2, Band 3, Band 5, Band 7, Band 8, Band 20, Band 28, Band 38, Band 40, Band 41
Frecvență 4G LTE: FDD 2100, FDD 1900 PCS, FDD 1800+, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 800 DD, FDD 700 APT, TDD 2600, TDD 2300, TDD 2500
Interfață wireless: NFC, IEEE 802.11a / b / g / n / ac, Bluetooth 5.0
Caracteristici telefon
Funcții de telefon: Difuzor, control vocal, temporizator de apeluri, apeluri în conferință, modul de zbor, apelare vocală, alertă vibrantă
Senzori: Accelerometru, senzor giroscopic, senzor hol, senzor RGB, senzor geomagnetic
Dispozitive de securitate: Cititor de amprentă (sub afișaj)
Caracteristici suplimentare: Samsung KNOX, Game Booster, Virtual Proximity Sensing
Media Player
Standarde audio digitale acceptate: WAV, AAC, AMR, MP3, FLAC, XMF, OGG, MIDI, M4A, MXMF, OGA, 3GA, AWB, IMY, RTTTL, RTX, OTA, MID
Standarde video digitale acceptate: MKV, FLV, AVI, 3GP, M4V, WebM, 3G2, MP4
Procesor
Viteza ceasului: 2 GHz
Cantitatea de bază a procesorului: 8-core
Memorie
BERBEC: 4GB
Capacitate de memorie internă: 128 GB
Memorie utilizator: 103,2 GB
Carduri de memorie Flash acceptate: microSDHC, microSD, microSDXC - până la 1 TB
Camera frontala
Rezoluția senzorului: 20 Megapixeli
Diafragma obiectivului: F / 2.2
Efecte speciale: Efect Bokeh
Moduri cameră: Portret
Camera din spate
Rezoluția senzorului: 64 Megapixeli
Diafragma obiectivului: F / 1.8
Ajustare focalizare: Automat
Zoom digital: 10
Efecte speciale: Efect Bokeh
Moduri cameră: Portret
Sursă de lumină: Bliț LED
Rezoluții video: 1920 x 1080 (1080p) la 30 fps, video Slo-mo 1280 x 720 (720p) la 120 fps
A doua cameră din spate
Rezoluția senzorului: 8 megapixeli
Tipul obiectivului: Obiectiv ultraangular
Diafragma obiectivului: F / 2.2
Câmp vizual (FoV): 123 grade
Camera a treia din spate
Rezoluția senzorului: 5 megapixeli
Diafragma obiectivului: F / 2.4
Funcții: Cameră macro
Camera a patra din spate
Rezoluția senzorului: 5 megapixeli
Diafragma obiectivului: F / 2.4
Funcții: Camera de adâncime
Afişa
Tip: Afișaj OLED
Tehnologie: Super AMOLED
Dimensiune diagonală: 6,4 "
Rezoluția afișajului: 2400 x 1080 pixeli
Format de afișare: Full HD +
Luminozitate maximă: 800 cd / m2
Adâncimea culorii: 16,7 milioane de culori
Tehnologie de îmbunătățire: Scutul pentru confortul ochilor
Caracteristici: Afișaj Infinity U
Conexiuni
Tip conector: USB Type-C - 24 pini USB-C
Mufă pentru căști - mini-telefon de 3,5 mm
Baterie
Capacitate: 5000 mAh
Timp de vorbire: 2040 minute
Detalii despre durata de funcționare: Discuție: până la 2040 min
Utilizare activă online (LTE): până la 19 ore
Utilizare online activă (Wi-Fi): până la 19 ore
Redare (video): până la 20 de ore
Redare (audio): până la 93 de ore
Diverse
Standarde conforme: SGS
garantia producatorului

Livrare