Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Tabletă Amazon Fire 7 Kids Pro, 7 inchi, 16 GB, 1 GB RAM, a 9-a generație 2019, albastru deschis

  • Procesoare: Quad Core / 1.30 GHz
  • Memorie RAM: 1GB
  • Memorie de stocare: 16 GB
  • Dimensiune Display: 7
  • Culoare: Albastru
  • Receiver 3G/4G incorporat: Nu
  • Producator: Amazon Kindle
  • Numar catalog: 266740
  • EAN: 840080562001
PRET: 48630lei
Acest produs este momentan epuizat și nu poate fi achiziționat!
12
luni garantie
Informatie

Tabletă Amazon Fire 7 Kids Pro, 7 inchi, 16 GB, 1 GB RAM, a 9-a generație 2019, albastru deschis

Tabletă Amazon Fire 7 Kids Pro, 7 inchi, 16 GB, 1 GB RAM, a 9-a generație 2019, albastru deschis

Caracteristici

Conceput pentru a ține pasul cu copiii

Tabletă cu funcții complete pentru copii peste 6 ani
Cu procesor quad-core, ecran luminos de 7 inchi, camere duble, port Micro USB, stocare extensibilă de până la 512 GB și Amazon Kids + de 1 an.

Părinții pot sta liniștiți .

Toate tabletele Fire Kids Pro vin cu o garanție de 2 ani fără griji și o carcasă subțire, potrivită pentru copii.

Încărcat cu conținut pentru școlari

Își vor găsi preferatele
Amazon Kids + este un abonament all-in-one, plin de conținut distractiv și educațional de la National Geographic, Rabbids Coding, LEGO și multe altele.

Atât de multe de văzut
Alese manual și adecvat vârstei, include peste 20.000 de cărți, cărți audibile, filme, emisiuni TV, cântece, aplicații și jocuri, inclusiv peste 9.000 de titluri pentru copii cu vârsta de 6 ani și peste, cu mii de titluri spaniole.

Adăugați mai mult la amestec
Copiii pot cere mai mult conținut din magazinul digital, cum ar fi Netflix, Toca Life, Zoom sau cărți electronice. Părinții pot aproba achizițiile și descărcări, precum și pot oferi acces la mai mult conținut.

Lasă-i să exploreze - cu limitări

Copiii pot naviga pe cont propriu, dar cu balustrade
. Browserul web este proiectat cu comenzi încorporate pentru a ajuta la filtrarea site-urilor neadecvate și a vă permite să blocați anumite site-uri. Copiii pot solicita și conținut din magazinul digital, în timp ce părinții aprobă achizițiile și descărcările.

Părinții au întotdeauna controlul
Accesați comenzile panoului de control parental ușor de utilizat prin aplicația sau site-ul web Amazon Kids + pentru a seta limite și obiective, pentru a vedea istoricul utilizării și pentru a vă activa magazinul digital, browserul web și apelurile. Copiii nu au acces la Alexa pe Amazon Kids, iar părinții se pot deconecta oricând de la Amazon Kids folosind o parolă.

Dacă se strică, returnează-l și îl vom înlocui gratuit

Fără griji
Toate tabletele Fire Kids Pro vin cu o garanție de 2 ani fără griji. Serios.

Gata pentru viața reală .

Am proiectat carcasa subțire, potrivită pentru copii, pentru a preveni căderea și lovirea acesteia și i-am oferit un suport reglabil, astfel încât copiii să se poată plimba cu mâinile libere.

 

Specificații

mărimea

5,5 "x 8,0" x 0,7 "(139 mm x 202 mm x 18 mm)

Greutate

15,8 uncii (447 grame)

CPU și RAM

Quad-core 1,3 GHz cu 1 GB RAM

Depozitare

16 GB (9,4 GB disponibile pentru utilizator) memorie internă. Adăugați un card microSD pentru până la 512 GB spațiu de stocare suplimentar. Unele aplicații pot necesita instalarea lor pe memoria internă. Actualizările aplicațiilor sau caracteristicilor pot afecta spațiul de stocare disponibil.

Durata de viata a bateriei

Până la 7 ore de citit, navigare pe internet, vizionare videoclipuri și ascultare de muzică. Durata de viață a bateriei va varia în funcție de setările dispozitivului, de utilizare și de alți factori, cum ar fi navigarea pe web și descărcarea de conținut. Unele funcții sau aplicații software pot reduce durata de viață a bateriei.

Timp de incarcare

Se încarcă complet în aproximativ 4 ore folosind adaptorul de alimentare micro-USB inclus în cutie.

Conectivitate Wifi

WiFi în bandă duală cu o antenă. Suportă rețele wifi publice și private sau hotspot-uri care utilizează standardul dual-band 802.11a, 802.11b, 802.11g sau 802.11n cu suport pentru securitate WEP, WPA și WPA2, folosind autentificarea prin parolă; nu acceptă conectarea la rețele wifi ad-hoc (sau peer-to-peer). Wifi 6 (802.11 ax) nu este acceptat în prezent. Suportă rețele de 2,4 GHz și 5,0 GHz.

Conectivitate 4G

n / A

Porturi

USB 2.0 (conector micro-B) pentru conectarea la un computer / computer Macintosh sau pentru încărcarea dispozitivului cu adaptorul de alimentare inclus; Slot microSD pentru stocare externă

Audio

Mufă stereo de 3,5 mm și difuzor încorporat

Senzori

Accelerometru

Specificațiile camerei

Camere frontale și spate de 2 MP cu înregistrare video HD 720p

Servicii de localizare

Servicii bazate pe locație prin wifi

Culori disponibile

Negru, albastru cer, Doodle și Intergalactic

Caracteristici suplimentare

Comenzi externe de volum, Bluetooth încorporat cu suport pentru căști stereo compatibile A2DP, difuzoare, microfon și suport pentru accesorii LE

Caracteristici de accesibilitate

Cititorul de ecran VoiceView permite accesul la majoritatea funcțiilor tabletei Fire pentru utilizatorii orbi sau cu deficiențe de vedere, folosind text-to-speech sau un afișaj Braille revigorant conectat. Lupa permite spectatorilor să mărească și să micșoreze și să se miște pe ecran. Tabletele Fire includ, de asemenea, setări pentru accesibilitatea subtitrărilor, dimensiunea fontului, textul cu contrast ridicat, inversarea culorilor, corecția culorii și conversia audio stereo în mono. (Subtitrările nu sunt disponibile pentru tot conținutul).

   

Garantie si service

2 ani garantie fara griji.

Inclus în cutie

Tabletă Fire 7 (generația a 9-a), suport/carcă cu mâner Amazon Kid-Friendly, adaptor de alimentare Amazon, cablu de încărcare micro-USB (2.0), baterie reîncărcabilă încorporată și abonament Amazon Kids + de 1 an reînnoit la tariful aplicabil).

Grupă de vârstă

Vârsta 6+. AVERTISMENT: PERICOL DE strivire - Piese mici. Nu pentru copii sub 3 ani.

Generaţie

Generația a 9-a, ediția 2019

Livrare