Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Ultimate General: Gettysburg Steam Key GLOBAL

  • Тipul media: Cod digital
  • Producator: Eneba
  • Numar catalog: 691829
PRET: 14310lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
Poate fi cu tine pe 31.05.2023 - 01.06.2023
Informatie
Ultimate General: Gettysburg este un simulator de luptă tactic dezvoltat de Game-Labs. Legendara bătălie de la Gettysburg este acum a ta pentru a câștiga. Joacă ca comandantul Uniunii sau al Confederației și ia decizii pentru a schimba treptele războiului de partea ta. Locația din joc este o replică exactă a ceea ce a fost cândva un câmp de luptă pentru istorie, care a decis ciocnirea dintre două ideologii. AI-ul în joc cu care te vei confrunta nu este în niciun caz dispus să pierzi. Așteaptă-te întotdeauna ca dușmanul tău să fie mai mare decât cel al abilității tale, doar atunci poți depăși greutățile viitoare ale războiului și poți ieși învingător!
Livrare