Produse neambalate=Pret scazut=Vezi aici
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Victoria 3 Grand Edition (PC) Steam Key EUROPE

  • Тipul media: Cod digital
  • Producator: Eneba
  • Numar catalog: 706113
PRET: 31170lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
Poate fi cu tine pe 22.03.2023 - 23.03.2023
Informatie
Victoria 3 Grand Edition include jocul de bază, precum și permisul de expansiune, inclusiv: • 1 pachet de muzică (data de lansare urmează să fie anunțată) • 1 pachet de artă (data de lansare urmează să fie anunțată) • 1 pachet de imersiune (data de lansare urmează să fie anunțată) • 1 pachet de expansiune (data de lansare urmează să fie anunțată) • Bonusul de expansiune: Paradox Development Studio pentru pachetul american de construcții pentru dezvoltatori oferă o oportunitate de a vă crea societatea ideală a secolului al XIX-lea. Va trebui să sari direct în interesul societății din acea perioadă de timp și să-ți faci loc sub soare în timp ce achiziționezi cheia Victoria 3 __GAME_PLATFORM__ la un preț mai ieftin astăzi! Se pare că acesta este cel mai așteptat joc de la Paradox, așa că cunoaște-i caracteristicile și elementele unice, care nu te vor lăsa să te îndepărtezi de ecran dacă ești interesat de acest tip de joc. Cel mai mare simulator de societate În acest joc, vei putea controla zeci de diferite țări ale lumii în perioada 1836-1936. Doar acțiunile tale vor dicta soarta acelor țări. Ce vor fi? Agrar sau industrial, tradițional sau radical, pașnic sau expansionist? Nu uitați că diverse grupuri sociale vor avea nevoile lor economice și dorințele politice. Reformați guvernele și constituțiile țărilor voastre, pentru că vă va permite să folosiți cele mai noi inovații sociale, sau să folosiți tradițiile și să îmbrățișați stabilitatea în fața revoluțiilor care se apropie. Explorați tehnologii și idei noi, care vă vor permite să îmbunătățiți pozițiile țărilor dvs. Caracteristicile Victoria 3 Cunoașteți diferitele caracteristici de joc ale Victoria 3. Trebuie să le înțelegeți pentru a conduce o societate sănătoasă, prosperă și stabilă: • Dezvoltare. Dezvoltați-vă industria, folosiți diverse bunuri și veniturile din impozite pentru a îmbunătăți prosperitatea națională; • Import. Utilizați importul de materiale ieftine, care să satisfacă nevoi simple și căutați noi piețe pentru exportul dvs.; • Control. Controlează soarta imperiilor tale și a bunurilor importante, care îți vor ajuta economia să crească; • Piața. Utilizați piața muncii, angajați muncitori și satisface nevoile acestora; • Pret ieftin Victoria 3. La ce te poți aștepta mai mult? În jocul cheie Victoria 3 __GAME_PLATFORM__, folosește-ți abilitățile de diplomație, semnează diverse pacte multinaționale și controlează relațiile dintre țări, alianțe și rivalitate. Faceți-vă poziția diplomatică bună în contextul lumii. Folosește-ți puterea militară pentru a-ți persecuta adversarii în timpul conflictelor. Creșteți-vă puterea economică și militară și deveniți un împărat de neoprit și de neomorât. Obțineți prestigiu și respect și creați un gigant industrial în țara dvs. de origine sau în alt Imperiu. Deveniți cel mai bun. Deveniți astăzi regele epocii!
Livrare