Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

WRC Generations – The FIA WRC Official Game (PC) Steam Key EUROPE

  • Тipul media: Cod digital
  • Producator: Eneba
  • Numar catalog: 705696
PRET: 16940lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
Poate fi cu tine pe 31.05.2023 - 01.06.2023
Informatie
Un joc care nu doar te distrează, ci și te inspiră – așa am descrie WRC Generations – Cheia FIA WRC Official Game pe __GAME_PLATFORM__. Desigur, nu este o surpriză, știind că titlul este rodul colaborării dintre echipele de la KT Racing și Nacon care au publicat jocul. Aceste companii au lucrat împreună pentru a crea o abordare exclusivă a genului de curse în jocurile video, iar 2022-11-13 marchează data succesului lor în realizarea acestui lucru. Cumpărați WRC Generations – Cheia FIA WRC Official Game __GAME_PLATFORM__ și la un preț mai ieftin și folosiți această ofertă profitabilă pentru o experiență de joc pentru a vă extinde orizonturile, a vă folosi abilitățile și a vă provoca să vă perfecționați abilitățile! Gen de curse Antrenează-ți creierul cu acest joc de curse rapid. În WRC Generations – Tasta FIA WRC Official Game __GAME_PLATFORM__, vei ajunge să excelezi la atenția spațială, capacitatea de urmărire, coordonarea mână-ochi și multe alte abilități valoroase. Dacă vrei să fii rapid, mai întâi va trebui să perfecționezi aceste abilități. Va fi o provocare, dar vă va oferi și un sentiment de satisfacție și realizare. Devino cel mai bun jucător de acolo și depășește toți ceilalți adversari sau, și mai bine, perfecționează-ți scorul! Jocul este un loc minunat pentru a învăța, a crește și a te bucura de el în același timp. Caracteristici Pierde-te în lumea captivantă cu WRC Generations – Cheia oficială a jocului FIA WRC! Acest titlu include multe funcții și mecanici care îmbunătățesc jocul general: • Co-op – Puteți face diverse sarcini cu ajutorul prietenilor lor; • Competitiv – Acest titlu provoacă jucătorii să devină mai buni, confruntându-i cu alți adversari pricepuți în meciuri intense; • Vedere la persoana întâi – Priviți lumea prin ochii personajului tău; • PvP – Joci direct împotriva altor personaje controlate de jucător; • Grafică realistă – Acțiunea este prezentată într-o grafică impresionantă, foarte detaliată; • Simulator – Vă puteți juca în realitate virtuală fără consecințe în viața reală; • Generații WRC ieftine – Cheia oficială FIA WRC.
Livrare