Logitech - tastaturi, mouse-uri, volane si multe altele... la preturi imbatabile
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

We. the Revolution Steam Key GLOBAL

  • Тipul media: Cod digital
  • Producator: Eneba
  • Numar catalog: 692387
PRET: 9780lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
Poate fi cu tine pe 05.03.2024 - 06.03.2024
Informatie
Noi. Revoluția este un joc de strategie istoric în care fiecare alegere ar putea fi și ultima! Dezvoltat de Polyslash, acest joc prezintă numeroase cazuri complicate în fața unui tribunal și ghiciți ce? Ești printre bărbații din tribunal! Faceți alegeri care vă vor schimba viața și decideți soarta celor aflați în necazuri! Vinovat? Drept? Sinistru dincolo de credință? Tu esti zeul lor! Setarea Cumpărăm noi. Cheia Revoluției și traversează Parisul, 1794. Perioada de timp stabilită a fost destul de ceva pentru oamenii din Paris, a fost anul Revoluției Franceze și un joc rar ar putea reuși ceea ce a realizat această piesă captivantă. Mediile sunt la fel de opresive și sumbre pe cât pot fi digital. Iar stilul de artă distinctiv îi oferă o senzație unică. Narațiune Nu toate deciziile cu Noi. Cheia Revoluție va părea corectă, dar trebuie să evitați și ghilotina pe toate coastele. Dușmanii Revoluției au fost pedepsiți cel mai aspru pe vremuri și nu vrei un astfel de sfârșit pentru tine. Te vor urma zilnic situații ambigue din punct de vedere moral, iar povara grea de a decide odată credința te va sfâșia dacă nu ești precaut. Caracteristici suplimentare Cumpărăm noi. Cheia Revoluției și scufundă-te în experiența oferită! Tu decizi cine trăiește și cine moare – deciziile tale modelează însăși istoria statului! Rezolvă numeroase cazuri de instanță dificile, comunică cu familia ta despre deciziile care au fost luate în instanță, formează-ți aliați și scapă de inamici și chiar conduce propriile investigații și analize pentru a descoperi și pedepsi vinovații!
Livrare