Ultimele zile și cantități de oale și tigăi Amazon promoționale! Nu ratați să vă bucurați de calitate și design frumos!
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

E-periuță de dinți Oral-B Genius X Ediție specială, Negru de noapte, curățare 3D, 6 programe, Bluetooth, kit de călătorie cu USB

  • Tip: Periute de dinti electrice
  • Culoare: Negru
  • Miscari per minut: Peste 30,000
  • :
  • Producator: Oral-B
  • Numar catalog: 220005
  • EAN: 4210201246527
PRET: 107510lei
Cantitate:
se asteapta Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Acest produs nu este în stoc și este disponibil doar prin precomandă!
12
luni garantie
compara pret
Informatie

El. periuta de dinti Oral-B Genius X Special Edition, 40000 pulsatii / min, 8800 oscilatii / min, curatare 3D, 6 programe, 1 duza, Bluetooth, inteligenta artificiala, kit de calatorie cu USB, Midnight Black

ORAL-B GENIUS X CU INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ

Revoluționarul Genius X cu inteligență artificială este, de asemenea, disponibil cu un design Midnight Black, perfect pentru stilul dvs. Combinația de eleganță și inteligență artificială oferă propriul dentist, datorită inteligenței artificiale, 6 programe de curățare, senzori de mișcare și conectivitate Bluetooth.

O perie electrică cu inteligență artificială vă va întoarce o taxă în timp real pentru modul în care vă periați fără a fi deloc conectat la telefon și vă va conduce la rezultate optime de fiecare dată.

INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ - DINȚI ALBI DIN PRIMA ZI

Peria Oral-B Genius X Luxe Edition cu inteligență artificială îndepărtează petele de suprafață de la prima spălare datorită unui program special de albire pentru aplicația smartphone Oral-B.

SFAT ROTUND

Cu un design inspirat profesional, capătul rotunjit curăță întregul dinte în profunzime, ocolind fiecare dinte individual și pătrunzând chiar și în cele mai dificile zone *.


* comparativ cu o periuță de dinți obișnuită

INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ GARD GARD - PROTECȚIA GUMULUI

Revoluționați-vă tehnica de periere protejându-vă gingiile conectându-vă peria de inteligență artificială Genius X la aplicația inteligentă Oral-B. Aplicația Gum Guard arată în timp real unde exercitați o presiune prea mare asupra gingiilor și vă va direcționa către o periere mai delicată.

6 MODURI DE PERIERE

  • Curatenie zilnica
  • Curațare profundă
  • Sensibil
  • Albire
  • Îngrijirea gingiei
  • Îngrijirea limbajului

BATERIE LITIU-ION

O încărcare completă a periuței de dinți Oral-B Genius X vă oferă până la 2 săptămâni de viață datorită bateriei litiu-ion. Pentru cea mai lungă durată de viață a bateriei, se recomandă descărcarea completă cel puțin o dată la 6 luni

ȘTIȚI ÎNTOTDEAUNA CÂT V-AȚI PERIAT

Cronometrul inclus în mâner vă va ghida la fiecare pas. Peria va vibra scurt pentru a schimba setul la fiecare 30 de secunde, urmând 3 vibrații care raportează că ați periat timp de 2 minute, în conformitate cu recomandările medicului dentist.

Livrare