Ultimele zile și cantități de oale și tigăi Amazon promoționale! Nu ratați să vă bucurați de calitate și design frumos!
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Fotbal de masă XL, pentru adulți și copii, 69x37x62, 9541

  • Culoare: Maro
  • Tipul produsului: Accesorii
  • Producator: Iso trade
  • Numar catalog: 248740
  • EAN: 5900779935280
PRET: 19950lei
Cantitate:
se asteapta Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Acest produs nu este în stoc și este disponibil doar prin precomandă!
Informatie

Fotbal de masă XL, pentru adulți și copii, 69x37x62, 9541

Un joc incitant care este iubit de copii, adolescenți și adulți. Probabil că nu este nimeni care să nu vrea să încerce jocul. Jocul de fotbal este o opțiune excelentă de cadou pentru orice fan al sportului și al competițiilor. Este potrivit pentru jocuri de acasă, precum și pentru petreceri, săli de ședințe școlare sau săli de jocuri. Jocul este perfect ca cadou de Crăciun, ziua de naștere sau altă ocazie.

Fotbal de masă XL, pentru adulți și copii, 69x37x62, 9541

18 jucători sau 22 de jucători
Sunt 18/22 jucători - 9/11 din fiecare echipă. Fiecare jucător are trei mâini pentru a controla poziția jucătorilor săi.


MÂNERE
Fiecare dintre mânerele de fotbal de masă au mânere din cauciuc special formate, care asigură o prindere sigură chiar și în cele mai interesante jocuri. mânerele au mânere special profilate, antiderapante. Acestea sunt amplasate de fiecare parte a mesei, astfel încât mânerul să fie sigur și mișcările precise. Chiar și mâinile transpirate emoțional mențin o aderență perfectă.

PLIDER
În plus, jocul de fotbal are două contoare de cursă, astfel încât să puteți controla cu ușurință jocul curent și să eliminați escrocheriile.

5 BILE - Spre deosebire de alte modele, cele 5 bile noastre într-un set! Nu trebuie să vă faceți griji că pierdeți mingea. Găurile de aruncare sunt situate pe ambele părți ale

CONTOR - Există un glisor pentru fiecare poartă. Nu trebuie să vă amintiți rezultatul - în emoții este ușor să uitați sau să adăugați accidental câteva goluri adversarului și să le luați. Contorul de goluri face ca jocurile să fie corecte.

STABIL - Jocul de fotbal de masă este prelucrat foarte solid, cu materiale durabile, astfel încât să reziste mult timp și să supraviețuiască chiar și în cel mai interesant joc.

Caracteristici :

  • Număr de jucători : 18/22
  • Dimensiuni (lungime / lățime / înălțime) : 69/37/62 cm 120/61 / 78 cm
  • Greutatea pachetului : 5,55 kg / 24,5 kg
Livrare