Ultimele zile și cantități de oale și tigăi Amazon promoționale! Nu ratați să vă bucurați de calitate și design frumos!
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Laptele pentru bebeluși după soare Bochko, 0791037

  • Cosmetice pentru bebelusi: Protecție solară
  • Producator: Бочко
  • Numar catalog: 199143
PRET: 1130lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
Poate fi cu tine pe 01.04.2024 - 02.04.2024
Informatie

Laptele pentru bebeluși după soare Bochko, 0791037

Obosit, epuizat, însetat de somn ... Aceasta este o imagine familiară pentru orice familie cu copii pe mare. Pielea micuțului tău își pierde umiditatea cu expunerea prelungită la soare și vânt. Prin urmare, este necesar să hrăniți, să hidratați și să calmați. Soluția ideală pentru acest lucru este laptele după soare Bochko. Aduce rapid și eficient calmant.Laptele hidratant Bochko este potrivit în special pentru restaurarea pielii expuse la soare. Cu o combinație de trei ingrediente active: alantoina, mentolul și vitamina E, calmează laptele, restabilește echilibrul apei și hrănește pielea. Emulsia netedă este ușor de aplicat, se absoarbe rapid și nu lasă urme. Cu un plus de mentol, aduce o senzație plăcută de relaxare la răcire.

 

Ingrediente active:

Mentol. Uleiul de mentol este obținut după prelucrarea părții de la suprafața plantei Mint. Această plantă este foarte cunoscută în medicina populară și umanitară din întreaga lume pentru efectul răcoritor. Uleiul de mentă ameliorează mâncărimea, arderea și inflamația pielii și ajută la recuperarea acesteia. Are, de asemenea, un efect de răcire. Alantoina. În natură, alantoina poate fi de plantă (în planta Omanul Negru) sau de origine animală (multe mamifere o produc). De asemenea, se obține într-o formă sintetizată și este inofensiv pentru organism. Are funcția de a reține umiditatea naturală a pielii. Ajută la eliminarea celulelor moarte și lasă pielea moale și netedă. Vitamina E. Una dintre cele mai importante vitamine pentru piele. Cosmeticele își folosesc în principal capacitatea de a crea lipide în piele - acestea sunt substanțele care îl hidratează și îl fac elastic. Cealaltă funcție importantă este de a proteja împotriva radiațiilor solare dăunătoare purtate de razele ultraviolete. Aportul său stimulează funcția de barieră a pielii.

Cum se utilizează:

Ia mult lapte în palmă. Aplicați cu mișcări ușoare de masaj pe pielea corpului.

Pielea are nevoie de hidratare și hrănire nu numai în zilele toride de vară. Cu o baie foarte lungă și frecventă, săpun și frecare intensă, pielea delicată a unui copil mic se va usca cu siguranță. Pentru bebeluși, folosim diverse produse de hidratare pe care le știți deja - ulei, lapte, smântână. Dacă nu aveți la îndemână un hidratant pentru copii, puteți utiliza After Sun Milk. Verificați data de expirare marcată pe tub și folosiți-o după vară.

Caracteristici:

  • Testat dermatologic.
  • Mentol.
  • Vitamina E.
  • Fără parabeni.
  • Vârsta: 0+ luni.
  • №: 0791037
  • Nume: Lapte pentru soare Bochko
  • Cod de bare (EAN): 3800002306509
  • Nr. Fabrică: 3010-04-007
  • Dimensiune: 4,5 x 13,5 x 4,5 cm.
  • Greutate: 0,17 kg.
Livrare