Ultimele zile și cantități de oale și tigăi Amazon promoționale! Nu ratați să vă bucurați de calitate și design frumos!
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Pampers- chiloți Pampers, pantaloni, Mini Pack, midii, dimensiunea 3, 6-11kg, 4 bucăți, 8001090885067

  • Scutece, Batiste si accesorii: Scutece de unica folosinta
  • Producator: Pampers
  • Numar catalog: 249479
  • EAN: 8001090885067
PRET: 1050lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
Poate fi cu tine pe 29.03.2024 - 01.04.2024
Informatie

Pampers- chiloți Pampers, pantaloni, Mini Pack, midii, dimensiunea 3, 6-11kg, 4 bucăți, 8001090885067

Bebelușul dvs. este deja activ și nu încetează să se târască, chiar și atunci când încercați să schimbați scutecul. Este timpul pentru Pampers Pants. Pampers Pantalonii sunt ușor de îmbrăcat și demontat și au părți ușoare de rupt. Se potrivesc perfect în jurul taliei și picioarelor, se adaptează la mișcările bebelușului și oferă confort în orice poziție. Cele 3 tuburi absorbante revoluționare distribuie lichidul uniform și îl păstrează în interior, scutecul rămâne subțire * și bebelușul este uscat. Cu Pampers Pants, schimbarea scutecelor este mai rapidă și mai ușoară, chiar și atunci când bebelușul începe să se târască. Pentru a vă pune chiloții, trageți-le în sus. Pentru a le îndepărta rapid, rupeți-le pe ambele părți, rotiți-le și gata. Astfel, în trei pași, schimbarea scutecelor devine un joc, iar bebelușul este pregătit pentru o zi plină de aventuri. * comparativ cu scutecele Pampers anterioare.

Cu Pampers Pants, diminețile sunt pline de zâmbete. Cu Micro Perle, care blochează umezeala, acestea oferă până la 12 ore de uscare, oferind în același timp o înlocuire mai rapidă și mai ușoară. Pur și simplu rupeți părțile laterale pentru a îndepărta scutecul anterior, sigilați cu bandă adezivă pentru o eliminare ușoară după utilizare și purtați scutecul nou pe bebeluș, chiar și în poziție verticală. Acum sunteți gata să vă bucurați de o zi minunată.

Caracteristici:

  • Până la 12 ore de uscare cu pantaloni ușor de purtat
  • 2 zone de absorbție: absorb imediat și îndepărtează umezeala de pe pielea bebelușului
  • Se potriveste complet: Se potriveste elastic in jurul abdomenului si picioarelor astfel incat sa se adapteze la toate miscarile bebelusului tau
  • Materiale respirabile: cu micropori care permit umidității să se deplaseze din interior în exteriorul scutecului, menținând pielea uscată a bebelușului
  • Moale ca bumbacul: Pampers este fabricat din materiale moi ca bumbacul, astfel încât bebelușul să se simtă confortabil purtând lenjerie de corp normală (produsul nu conține bumbac)
Livrare