Ultimele zile și cantități de oale și tigăi Amazon promoționale! Nu ratați să vă bucurați de calitate și design frumos!
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Periuță de dinți electrică Oral-B, PRO 500, CrossAction, reîncărcabilă, 1 program, 1 duză, alb / albastru, 4210201215776

  • Tip: Periute de dinti electrice
  • Culoare: Alb / Albastru
  • Miscari per minut: 5000-10000
  • :
  • Producator: Oral-B
  • Numar catalog: 249302
  • EAN: 4210201215776
PRET: 20700lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
Poate fi cu tine pe 29.03.2024 - 01.04.2024
24
luni garantie
compara pret
Informatie

Periuță de dinți electrică Oral-B, PRO 500, CrossAction, reîncărcabilă, 1 program, 1 duză, alb / albastru, 4210201215776

Spală-te pe dinți ca un dentist! Datorită celor 28.800 de mișcări oscilante-rotative-impuls, Oral-B PRO 500 elimină mai multe plăci bacteriene decât periile standard. Modelul are un cronometru încorporat în mâner pentru a respecta timpul recomandat de dentiști

Cu un design profesional inspirat de dentiști, capătul periei învelește fiecare dinte și datorită mișcărilor 3D oscilează, se rotește și pulsează pentru a asigura rezultate excelente.

Periuță de dinți electrică fără fir :

Curățenie zilnică - Curățare zilnică eficientă în 2 minute.

Cronometrul mânerului vibrează la fiecare 30 de secunde

pentru a vă reaminti că este timpul să îl mutați în zona următoare din gură. De asemenea, primiți o notificare când au trecut 2 minute pentru o spălare completă a dinților. În acest fel, puteți ajunge cu ușurință la timpul de spălare recomandat de către medici stomatologi.

Oral-B oferă diferite tipuri de capete pentru igiena orală.
Oral-B PRO 500 este compatibil cu toate periile Oral-B.

Medicii stomatologi recomandă schimbarea capului periuței de dinți la fiecare 3 luni.

Setul conține :

1 mâner reîncărcabil pentru perie electrică;

1 cap de periuță de dinți;

1 încărcător

Informații pentru utilizare și aplicare

Cum se folosește o periuță de dinți electrică?

Udați capătul periei și aplicați pastă de dinți. Capătul periei se mișcă încet de la dinte la dinte, ținându-l câteva secunde. Mai întâi curățați exteriorul, apoi interiorul și în cele din urmă suprafața de mestecat, fără a uita să curățați gingiile

Cât de des ar trebui să schimb capul pensulei?

Medicii stomatologi recomandă schimbarea capului periuței de dinți la fiecare trei luni. Indicatorul periază semnalul când trebuie înlocuit capul.

Întrebare : Care este diferența dintre tehnologia Oral-B 3D și o perie de mână obișnuită?
Răspuns : Tehnologia 3D Oral-B este inspirată de instrumentele medicale profesionale și oferă o curățare completă și precisă a fiecărui dinte, eliminând cu până la 100% mai multă placă bacteriană decât o perie obișnuită de mână.

Întrebare : Care este semnificația senzorului de presiune vizibil?
Răspuns : Pentru o curățare adecvată, este important să vă spălați ușor pe dinți. Senzorul de presiune avertizează când peria este apăsată prea tare - ceea ce poate răni gingiile. Acest model nu are un senzor de presiune vizibil. Dar, ca și în cazul modelelor cu un astfel de senzor, peria va încetini automat pulsația, astfel încât să vă puteți bucura de o curățare adecvată în fiecare zi.

Întrebare : Care sunt modurile obișnuite de periere și în ce fel diferă unele de altele?
Răspuns : Periile Oral-B au până la șase moduri diferite de curățare: curățare zilnică, îngrijire a gingiilor, sensibilă, albitoare, curățare profundă, curățarea limbii.
-Modul de curățare zilnică este o modalitate eficientă de igienă orală zilnică, cu un timp de curățare de 2 minute.
-Regimul de îngrijire a gingiilor (nu se aplică acestui model) este conceput pentru a stimula și masa eficient gingiile.
-Modul dinților sensibili (nu se aplică acestui model) funcționează la o viteză mai mică decât modul de curățare zilnică pentru o perie mai delicată recomandată pentru dinții sensibili.
-Modul de albire (nu se aplică pentru acest model) are viteze variabile pentru efectul de lustruire pe suprafața dinților, dovedit că reduce efectiv defectele de suprafață.
-Modul de curățare profundă (nu se aplică pentru acest model) este conceput pentru o curățare excepțională, oferind un timp de 45 de secunde pentru fiecare zonă a cavității bucale, realizând astfel un total de 3 minute pentru curățare, crescând rezultatele electrice standard periați cu 2 minute.
- Modul de curățare a limbii (nu se aplică pentru acest model) este un mod special de a curăța limba

Întrebare : Cât timp pot folosi periuța de dinți electrică Oral-B PRO 500?
Răspuns : Peria de dinți electrică Oral-B PRO 500 complet încărcată poate fi utilizată până la 7 zile în condiții de utilizare normală (de 2 ori pe zi timp de 2 minute). Pentru a vă asigura că bateria este la capacitate maximă, trebuie să o descărcați complet înainte de a o încărca. Pentru cele mai bune rezultate, repetați acest lucru cel puțin o dată la șase luni.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Parte a corpului Dinții
Tipul mișcării Pulsarea oscilației
Funcții Temporizator indicator baterie
Numărul de programe 1
Numărul de plug-in-uri incluse 1
Ripples / min 20000
Oscilații / min 8800
Avantaje Curățare Îndepărtarea plăcii bacteriene
Pachet conținut 1 x încărcător 1 x mâner electric fără fir pentru periuță de dinți 1 x duză cu acțiune transversală
Culoare Alb / Albastru
Livrare