Ultimele zile și cantități de oale și tigăi Amazon promoționale! Nu ratați să vă bucurați de calitate și design frumos!
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Periuță de dinți electrică Oral-B, PRO 750, 3D alb, reîncărcabilă, 1 program, 1 cap, suport de călătorie inclus, alb / roz, 4210201162452

  • Tip: Periute de dinti electrice
  • Culoare: Alb / Roz
  • Miscari per minut: 5000-10000
  • :
  • Producator: Oral-B
  • Numar catalog: 249307
  • EAN: 4210201162452
PRET: 27440lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
Poate fi cu tine pe 01.04.2024 - 02.04.2024
Informatie

Periuță de dinți electrică Oral-B, PRO 750, 3D alb, reîncărcabilă, 1 program, 1 cap, suport de călătorie inclus, alb / roz, 4210201162452

Spală-te pe dinți ca un dentist! Datorită celor 48.800 de mișcări rotative oscilante, Oral-B PRO 750 3D White elimină cu până la 100% mai multă placă bacteriană decât periile standard. Modelul are un cronometru încorporat în mâner pentru a respecta timpul de spălare a dinților recomandat de stomatologi.

Cu un design profesional inspirat de dentiști, vârful periei învelește fiecare dinte și, datorită mișcărilor 3D, oscilează, se rotește și pulsează pentru a oferi o curățare excelentă superioară, dovedită clinic comparativ cu o periuță de dinți obișnuită.

Capul de perie 3DWhite cu inserție de lustruit îndepărtează petele de suprafață și, astfel, vă ajută să vă bucurați de dinți mai albi din prima zi de utilizare *.

* Prin îndepărtarea petelor de suprafață

Perie electrică fără fir cu un singur mod:

Curatare zilnica - cronometrul incorporat masoara cele 2 minute optime pentru spalare.

Cronometrul încorporat vibrează la fiecare 30 de secunde

pentru a vă reaminti că este timpul să vă mutați într-o altă zonă a cavității bucale. De asemenea, veți fi anunțat când au trecut două minute pentru o periere completă. În acest fel, puteți ajunge cu ușurință la timpul de spălare recomandat de către medici stomatologi.

Oral-B oferă o varietate de capete de periat care răspund nevoilor dvs. de igienă orală. Peria de dinți electrică Oral-B PRO 750 este compatibilă cu toate capetele de perie Oral-B.

Înlocuiți capul periei o dată la 3 luni, conform recomandărilor medicilor stomatologi.

Setul conține:

-1 mâner fără fir pentru periuță de dinți electrică;

-1 cap de curățare 3D White;

-1 încărcător;

-1 carcasă de călătorie.

Întrebări frecvente:

Întrebare: Cum se folosește o periuță de dinți electrică?

Răspuns: Udați capătul periei și aplicați pastă de dinți. Pensula este plasată în gură și pornită. Capul periei este ghidat încet de la dinte la dinte, ținându-l câteva secunde fiecare. Periați mai întâi zonele exterioare, apoi suprafețele interioare și în cele din urmă de mestecat, fără a uita să spălați gingiile.

Întrebare: Cât de des trebuie să schimb capul periuței de dinți?
Răspuns: Stomatologii recomandă schimbarea capului periuței de dinți la fiecare 3 luni. Indicatorul periază semnalul când trebuie înlocuit capul.

Întrebare: Care este diferența dintre tehnologia Oral-B 3D și o periuță de dinți obișnuită?
Răspuns: Tehnologia 3D Oral-B este inspirată de instrumentele medicale profesionale și oferă o curățare completă și precisă a fiecărui dinte, eliminând cu până la 100% mai multă placă decât o periuță de dinți obișnuită.

Întrebare: Care este importanța senzorului de presiune vizibil?
Răspuns: Pentru o curățare adecvată, este important să vă spălați dinții cu atenție. Senzorul de presiune vă avertizează când peria este prea dură - ceea ce poate afecta gingiile. Acest model nu are un senzor de presiune vizibil. Dar, la fel ca modelele cu un senzor de presiune vizibil pentru periuța de dinți, acesta va încetini automat pulsația, astfel încât să vă puteți bucura de periaj adecvat în fiecare zi.

Întrebare: Ce sunt modurile de periere personalizate și în ce fel diferă?
Răspuns: Periile Oral-B au până la șase moduri diferite de periere: curățare zilnică, îngrijire a gingiilor, sensibilă, albitoare, curățare profundă, curățarea limbii.
- Modul de curățare zilnică este o modalitate puternică de igienă orală zilnică, cu un timp de 2 minute pentru periaj;
- Modul de îngrijire a gingiilor (care nu este inclus în acest model) este conceput pentru stimularea și masajul eficient al gingiilor;
- Modul sensibil (nu este inclus în acest model) funcționează la o viteză mai mică decât curățarea zilnică pentru periaj mai delicat, recomandat persoanelor cu dinți sensibili;
- Modul de albire (care nu este inclus în acest model) are viteze alternative pentru efectul de lustruire pe suprafața dintelui, un mod dovedit a fi eficient în reducerea petelor de suprafață;
-Modul de curățare profundă (care nu este inclus în acest model) este conceput pentru o curățare excepțională, oferind un timp de 45 de secunde pentru a curăța fiecare zonă din cavitatea bucală, ajungând la un total de 3 minute pentru periaj, crescând rezultatele periajului standard cu 2 minute;
-Curățarea limbii (care nu este inclusă în acest model) este un mod special de a peria limba.

Întrebare : Cât timp pot folosi peria de dinți electrică Oral-B PRO 750 cu o singură încărcare?

Răspuns: O periuță electrică Oral-B PRO 750 complet încărcată poate fi utilizată până la 7 zile în condiții de utilizare normală (de 2 ori pe zi timp de 2 minute). Pentru a vă asigura că bateria este complet încărcată, așteptați până când este complet descărcată înainte de reîncărcare. Pentru cele mai bune rezultate, repetați acest lucru cel puțin o dată la șase luni.

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Parte a corpului Dinții
Tipul mișcării Pulsarea oscilației
Funcții Temporizator indicator baterie
Numărul de programe 1
Numărul de plug-in-uri incluse 1
Ripples / min 40000
Oscilații / min 8800
Avantaje Curățare Îndepărtarea plăcii bacteriene
Pachet conținut 1 x încărcător 1 x mâner de periuță de dinți electric reîncărcabil 1 x geantă de călătorie 1 x vârf 3D alb
Culoare Alb / Roz
Livrare