Ultimele zile și cantități de oale și tigăi Amazon promoționale! Nu ratați să vă bucurați de calitate și design frumos!
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Periuță de dinți electrică Oral B, mâner din cauciuc moale, VitalD100Frozen + TC6 / 12/6

  • Tip: Periute de dinti electrice
  • Culoare: Albastru
  • Miscari per minut: 5000-10000
  • :
  • Producator: Oral-B
  • Numar catalog: 243820
PRET: 19710lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
Poate fi cu tine pe 01.04.2024 - 02.04.2024
24
luni garantie
compara pret
Informatie

Periuță de dinți electrică Oral B, mâner din cauciuc moale, VitalD100Frozen + TC6 / 12/6

Oferiți celor mici șansa de a redescoperi peria electrică Oral-B, ideală pentru orice copil de peste 3 ani. Designul atractiv face peria o adevărată plăcere pentru cei mici, oferindu-le în același timp curățarea excelentă de care au nevoie.

Curățare superbă *

Peria oferă curățare 2D, datorită capătului rotunjit, care curăță întregul dinte în profunzime, ocolind fiecare dinte individual.
Datorită dimensiunilor reduse, permite curățarea zonelor mai greu accesibile decât periile obișnuite și este ideală pentru copiii peste 3 ani.

Perii extra moi

Periile finale sunt extrem de moi, oferind copiilor o curățare ușoară, dar eficientă, până când învață să se spele pe dinți în mod corespunzător.

Personalizați-vă periuța de dinți

Periuța de dinți Oral-B vine cu o varietate de autocolante tematice care se înfășoară în jurul mânerului periei, astfel încât copilul dvs. să își poată crea peria de dinți preferată.

Aplicația Oral-B Disney Magic Timer

Pensula este compatibilă cu aplicația Oral-B Disney MagicTimer. Descărcați aplicația pentru a vă ajuta copiii să facă o curățare de 2 minute, conform recomandărilor medicului dentist și să învețe obiceiurile adecvate de îngrijire orală pe care le vor folosi de-a lungul vieții. Aplicația este disponibilă și gratuită pentru descărcare de pe Google Play și App Store

Caracteristici :

Parte a corpului Dinții
Pentru Copii
Duritate Foarte moale
Tipul mișcării Oscilaţie
Funcții Temporizator
Numărul de programe 2
Numărul de plug-in-uri incluse 1
Bluetooth Nu
Oscilații / min 7600
Avantaje Curățarea îngrijirii gingiilor
Pachet de conținut

1 x încărcător

1 x mâner electric fără periuță de dinți

1 x capitol

1 x geantă de călătorie

4 x autocolante congelate

Culoare Multicolor

 

Livrare