Ultimele zile și cantități de oale și tigăi Amazon promoționale! Nu ratați să vă bucurați de calitate și design frumos!
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Păpușă realistă din silicon Crystal, 163 cm, piele medie, sâni mari, piele moale TPE realistă, 38 kg, A17

  • Material: Silicon, TPE
  • Sex: Pentru barbati
  • Producator: Hismith Technology
  • 100% LIVRARE DISCRETA, AMBALAREA DISCRETA, DESCRIEREA DISCRETA
  • Numar catalog: 463010
PRET: 942650lei
Cantitate:
se asteapta Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Acest produs nu este în stoc și este disponibil doar prin precomandă!
Informatie

Păpușă realistă din silicon Crystal, 163 cm, piele medie, sâni mari, piele moale TPE realistă, 38 kg, A17

Fața perfectă. Sâni mari frumoși și fermecați. Înălțimea ei este de 163 cm, aproape de femeia adevărată. Această păpușă frumoasă și sexy de dragoste TPE va arăta farmecul unic al femeilor, fețele feminine realiste, sânii mari fermecați.

Crystal va declanșa ritmul vieții tale!

Va accepta toate invitațiile tale și va deveni cel mai bun pe care îl cauți!

Cea mai bună investiție pe care o vei face vreodată. Fabricată din TPE, păpușa arată și se simte ca o femeie adevărată, are un schelet puternic din metal, ceea ce înseamnă că se poate mișca și se poate îndoi exact ca o femeie adevărată, iar corpul ei este construit la perfecțiune, ceea ce înseamnă că vei oferi mai multă plăcere. decât o femeie adevărată. Preferata fanilor, pentru ca de fiecare data cand un barbat simte papusa, aceasta devine favorita lui. Folosește-i gura, anusul sau vaginul ei frumos, dar un lucru este sigur, odată ce îl încerci, vei deveni un fan instant.

Are 3 zone de penetrare: vaginala, anala si orala, plus sanii care se vor potrivi perfect in palma mainii tale.

Fotografiile hainelor și accesoriilor au caracter informativ și poate exista o discrepanță !!!

 

Crystal este partenerul perfect pentru experiențele tale erotice! A fost creat pentru a face visele să devină realitate - și ce!

Această păpușă grozavă din silicon nu se va plânge niciodată de o durere de cap, nu va fi supărată, nu va spune nu! May este făcută pentru a fi cea mai mare păpușă sexuală realistă și un adevărat partener sexual cu libido nesățios.

Vă puteți bucura de detalii realiste unice nu numai în clitoris, vagin și anus, ci și în ochi, păr și alte detalii. Papusa vine la tine cu o inaltime de 163 cm, o greutate de 38 kg si piele moale si moale la atingere.

Fabricat din exoschelet metalic, 100 % silicon real și piele moale TPE realistă. Și există deschideri vaginale, anale și orale pentru a vă satisface fiecare dorință. Crystal este atât de realist încât hainele reale pentru femei arată uimitor de seducătoare! Îmbrăcați-o de bunăvoie și fă-ți fanteziile să devină realitate exact așa cum ți le imaginezi.

- Fabricat din TPE de înaltă calitate, textura acestei frumuseți arată și se simte exact ca pielea reală - moale la atingere și receptivă.

- Mărime realistă - poate fi îmbrăcat în haine moi și delicate, ajutându-vă să vă îndepliniți fanteziile.

Această păpușă de dragoste este creată de Premium TPE - un material care se simte, arată și reacționează la fel ca pielea reală, ideal pentru îmbrățișare, strângere și mângâiere. Fiecare centimetru al corpului ei necesită o atingere blândă, iar cele 2 găuri ale ei cu o textură intensă sunt strânse și atractive, te rog să o satisfaci! În plus, buzele ei pline se vor despărți pentru tine, oferindu-ți o delicatețe orală pe care nu ai mai experimentat-o până acum.

Puneți-l în orice poziție doriți - este complet mobil, inclusiv un schelet cu umerii micșorat și un corp complet vertical

* Scheletul metalic interior prezintă o gamă largă de mișcări care permit reproducerea mișcărilor umane, părțile corpului se pot mișca liber pentru a efectua o mare varietate de poziții sexuale.

Luați Crystal acasă. Te va ține foarte ocupat în dormitor! Includeți diverse accesorii și jucării pentru experiențe și mai interesante!

Caracteristici:

  • Vă recomandăm să păstrați păpușa în aceeași poziție ca și în cutia de carton, cu toate hainele îndepărtate.
  • Curățați cu apă și gel de duș, apoi folosiți un prosop curat pentru a usca apa
  • Puneți păpușa într-un loc răcoros și ventilat pentru a se usuca ușor
  • Puteți pune niște pudră de talc pe păpușă după spălare
  • dimensiuni:
  • Inaltime: 163 cm.
  • Greutate: 38 kg.
  • Păpușa este fără păr

Interzis persoanelor sub 18 ani!

 

Livrare