Ultimele zile și cantități de oale și tigăi Amazon promoționale! Nu ratați să vă bucurați de calitate și design frumos!
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Păpușă realistă din silicon Jenny, 165 cm, bust mare, piele moale realistă din TPE

  • Material: Silicon, TPE
  • Sex: Pentru barbati
  • Producator: Hismith Technology
  • 100% LIVRARE DISCRETA, AMBALAREA DISCRETA, DESCRIEREA DISCRETA
  • Numar catalog: 220310
PRET: 1097210lei
Cantitate:
se asteapta Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Acest produs nu este în stoc și este disponibil doar prin precomandă!
Informatie

Păpușă realistă din silicon Jenny, 165 cm, sâni mari, piele moale realistă din TPE

Cea mai bună investiție pe care o veți face vreodată. Fabricată din TPE, păpușa arată și se simte ca o femeie adevărată, are un schelet metalic puternic, ceea ce înseamnă că se poate mișca și îndoi la fel ca o femeie adevărată, iar corpul său este construit la perfecțiune, ceea ce înseamnă că vei oferă mai multă plăcere decât o femeie adevărată. Preferatul fanilor, pentru că de fiecare dată când un bărbat simte păpușa, acesta devine preferatul său. Folosește-i gura, anusul sau frumosul vagin, dar un lucru este sigur, odată ce încerci, vei deveni un fan instantaneu.

Fotografiile hainelor si accesoriilor au caracter informativ si poate exista o discrepanta !!!

Păpușă realistă din silicon Jenny, 165 cm, sâni mari, piele moale realistă din TPE

Jenny este partenerul perfect pentru experiențele tale erotice! A fost creat pentru ca visele să devină realitate - și ce!

Această mare păpușă din silicon nu se va plânge niciodată de o durere de cap, nu va fi supărată, nu va spune nu! Jenny este făcută pentru a fi cea mai reală păpușă sexuală și o adevărată parteneră sexuală cu libidoul insatiable. Vă puteți bucura de detalii realiste unice nu numai în clitoris, vagin și anus, ci și în ochi, păr și alte detalii. Păpușa vine la tine cu o înălțime de 170 cm, o greutate de 45 kg și o piele moale și moale la atingere. Fabricat din metal exo-schelet, 1 00% silicon reale și piele moale TPE realiste. Și există deschideri vaginale, anale și orale pentru a vă satisface fiecare dorință. Jenny este atât de realistă încât hainele femeilor adevărate arată uimitor de seducătoare! Îmbracă-o de bunăvoie și fă-ți realitățile fantezii exact așa cum ți le imaginezi.

Descriere-Recuperat5

* Scheletul interior din metal prezintă o gamă largă de mișcări , permițând reproducerea mișcărilor umane, părțile corpului se pot mișca liber pentru a îndeplini o mare varietate de poziții sexuale.

Du-o pe Jenny acasă. Vă va ține foarte ocupat în dormitor! Includeți diverse accesorii și jucării pentru experiențe și mai incitante!

-Recuperat_4

Interzis persoanelor sub 18 ani!

Caracteristici:

  • Vă recomandăm să păstrați păpușa în aceeași poziție ca în cutia de carton cu toate hainele scoase.
  • Curățați cu apă și gel de duș, apoi folosiți o cârpă curată pentru a usca apa
  • Așezați păpușa într-un loc răcoros și ventilat pentru a se usca ușor
  • Puteți pune puțin talc pe păpușă după spălare
  • dimensiuni:
  • Înălțime: 165 cm.
  • Greutate: 45 kg.
  • Păpușa este fără păr
Livrare