Ultimele zile și cantități de oale și tigăi Amazon promoționale! Nu ratați să vă bucurați de calitate și design frumos!
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Scaun de masaj din piele REXTON, Pentru tot corpul, Difuzoare Bluetooth, 9 tehnici de masaj, 10 programe automate, Negru, Z150

  • Producator: Rexton
  • Numar catalog: 534818
PRET: 1398710lei
Cantitate:
in stoc Acest produs este disponibil pe stoc.
Pentru Sofia poate fi livrat in ziua comenzii sau a doua zi cel tarziu.Pretul de livrare BGN 4.00 indiferent de cantitatea, greutatea sau volumul marfurilor. Pentru restul tarii, livrarile se fac in conformitate cu programul econt. La preturile companiei de curierat Econt.
Poate fi cu tine pe 29.03.2024 - 01.04.2024
24
luni garantie
compara pret
Informatie

Scaun de masaj din piele REXTON, Pentru tot corpul, Difuzoare Bluetooth, 9 tehnici de masaj, 10 programe automate, Negru, Z150

Scaun de masaj REXTON Z150 cu mecanism inteligent de scanare si Bluetooth

Scaunul de masaj REXTON Z150 este echipat cu un mecanism de masaj SL. Scaunul dispune de perne de aer pentru masaj cu compresie de aer, ceea ce face ca experiența de masaj să fie unică. Un mecanism inteligent scanează automat silueta umană și se poziționează în punctele de masaj ale corpului. Scaunul este realizat din materiale de înaltă calitate și tapițat cu piele ecologică. Are o telecomandă multifuncțională cu un ecran LCD mare.

Mecanism SL-TRACK

Mecanismul principal de masaj al scaunului REXTON Z150 este o șină pe care sunt amplasate capetele rolelor de masaj, care se deplasează de-a lungul corpului, asemănătoare cu literele S și L.

Atela de masaj este de mare lungime și ajunge în partea inferioară a coapselor, trecând prin gât, spate, talie și pelvis. Forma atelei se potrivește perfect cu curbele corpului uman, oferind un masaj precis care stimulează punctele de acupunctură de pe spate, îndepărtează oboseala și restabilește o formă fizică bună.

Gravitație zero

În modul „Zero Gravity”, unghiul dintre corp și picioare este de aproximativ 127 de grade. Șoldurile și picioarele sunt în poziție deasupra inimii. Greutatea fiecărei părți a corpului este distribuită uniform pe scaunul de masaj, iar presiunea asupra corpului este distribuită uniform. Aceasta pozitie duce la o stare de imponderabilitate in care te poti bucura de relaxare perfecta fara restrictii.

Masaj 3D și programe automate

Sistemul inteligent de masaj 3D combină tehnici profesionale de masaj, precum - frământare, batere, masaj shiatsu, masaj cu role, realizând masaj multidimensional pe lățimea, lungimea și adâncimea corpului.

Cele zece programe automate de masaj sunt de intensitate diferită și sunt concentrate pe anumite părți ale corpului, în funcție de nevoile și starea actuală a utilizatorului.

Mecanismul rolei poate fi reglat pe lățimea corpului, permițând astfel fixarea acestuia într-o anumită zonă, de exemplu - vertebrele cervicale, spate sau talie.

Airbag-uri

Scaunul de masaj REXTON Z150 este echipat cu airbag-uri. Gradul de presiune si presiunea aerului pot fi reglate cu ajutorul telecomenzii. Masajul cu airbag-uri ameliorează mușchii, ameliorează oboseala și revigorează organismul, stimulează reflexele naturale ale organismului, îmbunătățește circulația sângelui, are efect preventiv în tratamentul multor boli, întărește vasele de sânge, îmbunătățește somnul și elasticitatea pielii.

Alte funcții

REXTON Z150 oferă funcție de încălzire a spatelui, bazinului și șoldului. Încălzirea ajută la relaxarea totală a mușchilor, astfel încât masajul să fie mai eficient și mai profund. Datorită acestei tehnologii, circulația sângelui este îmbunătățită și oboseala este redusă efectiv.

Ai la dispozitie un port USB convenabil pentru incarcarea dispozitivelor mobile, pe care il poti folosi in timpul masajului.

Scaunul de masaj are o secțiune deschisă pentru picioare. În zona gambelor, scaunul oferă o combinație de 2 tipuri de tehnici de masaj - presiune prin perne de aer și agitare. În partea inferioară a secțiunii există un mecanism de masaj care efectuează un masaj cu role pe 3 rânduri al picioarelor. Secțiunea picioarelor poate fi extinsă cu mai mult de 20 cm, făcând scaunul confortabil pentru persoanele care depășesc 200 cm. Combinația de perne de aer și role îți va oferi cea mai bună relaxare și relaxare posibilă pentru picioarele tale obosite.

Funcție audio Bluetooth. Difuzoare încorporate.

Funcția Bluetooth a fotoliului de masaj vă permite să redați muzică, radio, televiziune sau lecții audio prin difuzoarele încorporate situate pe ambele părți ale pernei în partea de sus a scaunului. Vă puteți conecta direct la difuzoarele încorporate folosind un telefon, tabletă, laptop sau alt dispozitiv mobil care oferă conectivitate Bluetooth. Ascultarea muzicii preferate în combinație cu un masaj liniștitor îmbunătățește semnificativ atât starea fizică, cât și emoțională a corpului. Contribuie la buna dispozitie si lipsa de tensiune.

Caracteristici:

∙ Scanare automată a corpului
∙ Masați atela de la gât până la începutul coapselor
∙ 10 programe automate
∙ 9 tehnici de masaj
∙ Masajul cu aer al mâinilor și gambelor
∙ Modul gravitate zero
∙ Difuzoare Bluetooth
∙ Secțiunea picioarelor cu masaj cu aer pentru gambe
∙ Telecomandă LCD
∙ Dimensiuni: 130 x 75 x 115 cm
∙ Greutate netă: 82 kilograme

 

Livrare