Ultimele zile și cantități de oale și tigăi Amazon promoționale! Nu ratați să vă bucurați de calitate și design frumos!
Folosim o politica de confiden?ialitate ?i cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experien?a posibila pe site-ul nostru web. – vezi aici.
Prin utilizarea site-ului nostru web, sunte?i de acord cu stocarea cookie-urilor ?i cu politica noastra de confiden?ialitate pe dispozitivul dvs. Am inteles!

Trotinetă electrică Denver SCK-5300, 6 km / h, 100W, pentru copii, roz + VORBITOR BLUETOOTH DENVER BTL-30 CU LUMINĂ LED 7 INCLUSĂ

  • Culoare: Pink
  • Tip scutere: Drone / Scutere
  • Producator: Denver
  • Numar catalog: 244603
PRET: 61330lei
Cantitate:
se asteapta Този продукт се очаква. Поръчки направени за него ще бъдат изпълнявани след промяна на статуса от 'очаква се' на 'на склад'. За повече информация относно датата на доставка, моля свържете се с нас на посочените телефони, Skype или ICQ.
Acest produs nu este în stoc și este disponibil doar prin precomandă!
24
luni garantie
compara pret
Informatie

Pentru momente de neuitat vara


 

Trotinetă electrică Denver SCK-5300, 6 km / h, 100W, pentru copii, roz + VORBITOR BLUETOOTH DENVER BTL-30 CU LUMINĂ LED 7 INTEGRATĂ


 

Denver SCK-5300 este un scuter electric pentru copii ușor și sigur de utilizat. Este doar necesar ca copilul să-și așeze piciorul pe suportul de picioare din cauciuc și când scuterul atinge 4-6 km / h, motorul pornește automat și menține o viteză constantă. Dacă picioarele copilului nu sunt pe tamponul de cauciuc, curentul este oprit (scuterul continuă să se miște). Pentru a încetini sau a opri copilul, trebuie doar să apăsați pedala pentru a sparge roata din spate.

 


 

Difuzor Bluetooth DENVER BTL-30 cu efecte de lumină încorporate și baterie reîncărcabilă, intrare AUX, culoare verde

Difuzor Bluetooth cu efecte de lumină și baterie reîncărcabilă. Nu trebuie decât să asociați smartphone-ul sau computerul cu o conexiune Bluetooth și să redați muzică fără fir. Domeniu de lucru 8-10 metri. Funcția radio FM. Slot pentru card MicroSD pentru redare MP3.

Efect de lumină LED cu 7 moduri de lumină + 1 mod oprit.
Bluetooth cu funcție hands-free. Intrare AUX de 3,5 mm pentru conectarea playerelor MP3 etc.
Baterie reîncărcabilă încorporată cu litiu (1200mAh) Putere volumetrică de 3W RMS.

Livrare